25 Ιουνίου 2010

Το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση τα έργα αποχέτευσης να συνεχιστούν Ιούλιο -Αύγουστο στο Κατσούνι και ο εργολάβος σκάβει τον παραλιακό δρόμο



Πριν δυο ημέρες εμφανίστηκε στη πόλη της Σάμου ο εργολάβος που έχει δώσει το έργο στον άλλο εργολάβο,που θα παραδώσει σε λίγο και αυτός στον άλλο εργολάβο το αμαρτωλό έργο που αφορά το αποχετευτικό δίκτυο Σάμου .

Κατάντησε αηδία αυτή η ιστορία.Ο καθένας βγαίνει στα ΜΜΕ και λέει ότι του κατέβει.Ας επισκεφτούν και κανένα ψυχίατρο δεν κάνει κακό.

Λοιπόν για να δούμε και τη σοβαρή πλευρά του Θέματος, ο εργολάβος μπροστά από το ΞΕΝΙΑ έκανε μια δοκιμαστική τομή για να δει τι γίνεται από κάτω.

Και την τομή την έκανε γιατί μέχρι τώρα το έργο προχωρεί έτσι στα τυφλά αφού εδαφοτεχνική μελέτη δεν υπάρχει .

Δηλώσεις επί του Θέματος έκανε και ο Γραμματέας του Δήμου μηχανικός κ.Διακαγιάννης .Είπε τα γνωστά ότι δηλ.το έργο πρέπει να αρχίσει και να σκαφτεί το κομμάτι της παραλιακής από το γεφυράκι μέχρι τη πλατεία.

Λίγο παραπάνω επικαλεστήκαμε ψυχιατρική παρέμβαση γιατί όπως αποδεικνύεται από δημόσιο έγγραφο το Δημοτικό Συμβούλιο Βαθέος έχει πάρει τελείως διαφορετική απόφαση από αυτή που επιθυμεί ο κ.Διακογιάννης και ο εργολάβος.



Κάνουμε ανάρτηση της υπ.αρ.απόφασης 105/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει κατά πλειοψηφία την παράταση της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου <<ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΜΟΥ>>μέχρι και 31.10.2010 με την προϋπόθεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο να εκτελεστούν οι εργασίες στα τμήματα της περιοχής Κατσουνίου.


Τίθεται πλέον ένα ερώτημα αρκετά σοβαρό:Πως από τη μια αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο τη πρόταση του Δημάρχου που λέει για συνέχιση εργασιών στη περιοχή Κατσούνι και από την άλλη ο εργολάβος μαζί με τον κ.Διακογιάννη αποφασίζουν να ανοίξουν πληγές πάλι αυτή τη περίοδο στη παραλιακή;

Τίνος εντολές εκτελεί ο Γραμματέας του Δήμου;του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου η του εργολάβου;

Η απόφαση δια του λόγου το αληθές