28 Ιουνίου 2010

Καταστροφή μεγάλη και απώλεια για τη Σάμο η αποχώρηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου

Θλίψη και στεναχώρια μεγάλη έπεσε στη πόλη της Σάμου στο άκουσμα της αποχώρησης από τη θέση του Λιμενικού Ταμείου της Σάμου του κ.Σαπουνά.


ΗΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;





Τιμούμε και σεβόμαστε τον συμπολίτη μας κ.Σαπουνά ως προσωπικότητα και ως επιστήμονα αλλά ως πολιτικό έχουμε τις αντιρρήσεις μας γιατί κατά την άποψη μας ποτέ δεν υπήρξε.

Εγκαταλείπει λέει την πολιτική ,στη συνέντευξη που παραχώρησε στην καλή εφημερίδα Σαμιακός Τύπος ,γιατί λέει ότι <<έιναι στο στόχαστρο διαφόρων κυκλώνων>>,και προσπαθεί να πει μέσα από τα λεγόμενα του τη γνωστή ατάκα όλων όσων δεν έχουν να προσφέρουν έργο ,τη φράση ότι με την ιδιότητα του δικηγόρου θα μπορούσε να σύρει στα δικαστήρια άτομα τα οποία του ασκούν κακόβουλη κριτική.

Κύριε Σαπουνά πολιτικός είναι αυτός που αντιλαμβάνεται ότι έχει έρθει άλλη Κυβέρνηση στα πράγματα και υποβάλλει έγκαιρα την παραίτηση του όταν μάλιστα ανήκει και σε διαφορετικό κόμμα,κάτι που δεν το πράξετε .

Πολιτικός είναι αυτός που δεν εγκαταλείπει τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Βαθέος και στα μισά τους άδειασε όλους επιλέγοντας τη διορισμένη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

Πολιτικός είναι αυτός που μάχεται για τις ιδέες του για τα οράματα του έστω και από τη διορισμένη θέση που αποδεχθήκατε .

Πολιτικός είναι εκείνος που δεν παραιτείται επειδή του <<ασκούν έστω και κακόβουλη κριτική >>κατά την άποψη σας.

Πολιτικός είναι που δεν φοβάται τη διαφάνεια και τη κριτική και είναι αυτός που σέβεται τους πολίτες όταν καταθέτουν αιτήσεις στην υπηρεσία της οποίας είστε προϊστάμενος και δεν δίνεται απαντήσεις.

Πολιτικός είναι αυτός που αγαπάει τον τόπο που τον γέννησε και παλεύει για να πάει μπροστά.

Πολιτικός είναι αυτός κ.Σαπουνά που υποβάλλει τη παραίτηση ακόμα και αν στην έχει ζητήσει η περιφερειάρχης,έτσι δεν είναι;σε τελική ανάλυση εκπρόσωπος της περιφέρειας είστε δεν αντιλαμβάνεστε το παραμικρό όταν σας ζητάει την παραίτηση σας,δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν την εκπροσωπείται;

Τέλος κ.Σαπουνά να σας υπενθυμίσουμε, επειδή ψελλίζετε και κάτι για αποφάσεις της περιφέρειας ,αρκετές από αυτές τις αποφάσεις φτάνουν στην περιφέρεια εκ των υστέρων και άλλες σας επιστρέφονται πίσω ζητώντας σας εξηγήσεις.

Πρόσφατα πήρατε απόφαση για τα Λιμενικά τέλη και <<φάγατε πόρτα από το υπουργείο>>,με αποτέλεσμα να την αλλάξετε την απόφαση σας μέσα σε μια βραδιά αν θυμάμαι καλά.

Στο καλό κ.Σαπουνά, με εσάς προσωπικά δεν έχουμε το παραμικρό έχουμε όμως με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου που δημοσίως ο Δήμαρχος της πόλης ζήτησε την παραίτηση του.

Με εσάς κ.Σαπουνά δεν έχουμε προσωπικά αλλά έχουμε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου όταν δεν απαντά σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Σαμιακή Γνώμη <<που πήγαν τα Λιμενικά τέλη κ.Σαπουνά;>>



Τέλος κ.Σαπουνά θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ,λόγω του ότι είστε και έγκριτος δικηγόρος της πόλης,όταν κάποιος αισθάνεται και πιστεύει ότι τον συκοφαντούν και ότι ασκούν πάνω του κριτική εκ του <<δόλου>> όπως λέτε ,αφήνει κατά μέρος τις φτηνές δικαιολογίες <<περί τιμητών της πολιτικής και της προσωπικής σας αξίας >>και κόκκινα και πράσινα άλογα και προσφεύγει στην Δικαιοσύνη να κρίνει αυτή εάν έιναι έτσι όπως τα λέτε.


Τα όσα γράψαμε και υποστηρίζουμε αγαπητέ απερχόμενε Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Σάμου στηρίζονται σε έγγραφα και σε εικόνες της παραλιακής που δυστυχώς δεν κάνατε και κάτι ιδιαίτερο για την πρόοδο της και την εμφάνιση της.


Αυτά και συντόμως θα επανέλθουμε από τις εξελίξεις που τρέχουν.


Καλό σας ταξίδι αγαπητέ κ. Πρόεδρε
http://www.hellenica.de/Griechenland/NeuGes/Bio/BouboulinaVonHess.jpg