6 Ιουνίου 2010

Γιατί ο Νομάρχης Σάμου καλύπτει την υπόθεση; κόπηκαν πεύκα δεν εφαρμόστηκε η μελέτη τι αλλο μπορεί να συμβαίνει και δεν εφαρμόζει τον Νόμο;


Ήταν μέλος της επιτροπής για το περιβάλλον η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Βιομηχανίας όταν έγινε ο δρόμος που κατέληξε στην ιδιοκτησία της ΝΑΙ Η ΟΧΙ Νομάρχη της Σάμου;

Εφαρμόστηκε ποτέ στη πράξη η περιβαλλοντική μελέτη την οποία έχετε υπογράφει εσείς ΝΑΙ Η ΟΧΙ;


'Έγιναν αναγκαστικές απαλλοτριώσεις η έτσι μπούκαρε μέσα σε ιδιοκτησίες γενικώς ο Δήμος Βαθέος;

Δείτε την απόφαση του Νομάρχη Σάμου







Ποιο φιλότιμο και ποια ευαισθησία;ποιο υπηρεσιακό καθήκον;Με τις πέτρες θα τους είχαν πάρει αν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλο κράτος.

Εδώ και ένα χρόνο κάνουμε αναρτήσεις δημοσίων εγγράφων,εδώ και ένα χρόνο καταθέτουμε αιτήσεις να μας πουν από την Νομαρχία Σάμου τι έχει συμβεί με τα δένδρα που κόπηκαν στου Γάγγου,τι έχει συμβεί και δεν εφαρμόστηκε η περιβαλλοντική μελέτη;τι έχει συμβεί και η απόφαση του νομάρχη Σάμου με αρ.67/2007 ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Ο Δρόμος ανοίχτηκε στη περιοχή Γάγγου από τον φορέα υλοποίησης του έργου που ήταν ο Δήμος Βαθέος ,πέρασε μέσα από ξένη ιδιοκτησία αυτή του Ιδρύματος του Κέντρου Ναυτοπροσκόπων ,κόπηκαν δεκάδες πεύκα ,αλλού είχε σχεδιαστεί να περάσει από αλλού πέρασε ,και κατέληξε στο οικόπεδο της Προϊσταμένης Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Σάμου,αναφορές και αιτήσεις έγιναν αλλά κανενός δεν ιδρώνει το αυτί.

Κάποια άγνωστη δύναμη ,κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, άγνωστα συμφέροντα φρενάρουν τον έλεγχο στα όσα αναφέρουμε.

Κανείς δεν μας αναφέρει τι έχει συμβεί,κανείς δεν τολμάει να κάνει ανάκληση της οικοδομικής αδείας της παραπάνω Προϊσταμένης .



Άνθρωποι ,υπάλληλοι που ορκίστηκαν να προστατεύουν το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους αδυνατούν να κάνουν αυτοψία και να διαπιστώσουν αυτά που καθημερινά συζητάει όλος ο κόσμος.
Τι να υποθέσει κανείς;
Ποιο το ΠΟΘΕΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΣΧΕΣ;


Σταματάμε εδώ γιατί μόνο αηδία και εμετό μας προκαλούν .
Τους πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος πολίτης και αυτοί αντί να ελέγχουν κάνουν τα στραβά τα μάτια.

Να μην είχαν γίνει όλα αυτά γνωστά θα καταλαβαίναμε και τη στάση του Νομάρχη της Σάμου με τη έννοια ,δεν ξέρω τι έχει συμβεί η να μας έλεγε θα ρωτήσω και θα σας πω.

Αντί για όλα αυτά να διατάξει Ε.Δ.Ε ,να μάθει για ποιο λόγο δεν εφαρμόστηκε η δική του απόφαση 67/2007, προτιμάει να μη μιλάει καθόλου,προτιμάει τον σχολιασμό εις βάρος του.Για ποιο λόγο;με τι όφελος;


Είναι Νομάρχης αυτός η συμβαίνει κάτι άλλο;
Είναι Προϊστάμενος των υπηρεσιών του η υφιστάμενος των υπαλλήλων του;

ΣΧΟΛΙΑ
Ανώνυμος

Ρε τι είναι τούτοι εδώ στη Νομαρχία της Σάμου;τους κράζει ο κόσμος τα μπλοκ και οι εφημερίδες και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει πέσαμε στις ξάπλες στις μάσες;αφερίμ αφέντη ,ΤΏΡΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ και αντί να ζητήσουν και συγνώμη έχουν βγάλει το σκασμό όλοι τους ,ΒΓΆΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ;δώστε κύριε Νομάρχη απάντηση είστε εκτεθειμένος όπως και με την υπόθεση του Κότσικα δεν το αντιλαμβάνεστε ;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω και ερωτώ: Κανένας εισαγγελέας μας βρίσκεται; Εφημερίδες διαβάζουν, blog κοιτάνε, έτσι για το γαμώτο, για να μην αισθανόμαστε και εμείς μαλ...ς, που είμαστε δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κόλπο αυτό με τη τακτοποίηση υπογείων & ημιυπαίθριων. Βγαίνει άδεια για μονοκατοικία, δηλαδή ισόγειο και υπόγειο του οποίου δεν μετράνε τα τετραγωνικά γιατί υποτίθεται πως είναι βοηθητικοί χώροι και κατά τη διάρκεια της δόμησης μετατρέπεtαι το υπόγειο σε χώρο κύριας χρήσης (δηλαδή κατοικίας) και έναντι ευτελούς προστίμου (σε σχέση με τα έξοδα έκδοσης νόμιμης άδειας, με ΙΚΑ, κρατήσεις, κλπ) έχουμε τελικά διώροφο, ή 2 κατοικίες!!! Έτσι εκεί που έχτιζες νόμιμα μέχρι 200τμ σε οικόπεδο εκτός σχεδίου τελικά χτίζεις 400τμ!!!

Το θέμα όμως έιναι πως ο συγκεκριμένος νόμος Μπιρμπίλη (πρώην νόμος Σουφλιά) αφορά υπάρχουσες αυθαιρεσίες δόμησης και δε δίνει δικαίωμα στο κάθε πολίτη να πάει εκ των υστέρων να χτίζει τα υπόγεια και τις βεράντες του ή να βγάζει νέες άδειες για μονοκατοικίες και να τις μετατρέπει σε διώροφα και μάλιστα σε περιοχές εκτός σχεδίου.

Ο υπεύθυνος της πολεοδομίας αναφέρατε πως είπε "..η άδεια έιναι σε εξέλιξη.." Εννοεί δηλαδή πως κάνουνε τη πάπια για τη παρατυπία τώρα και μετά με το μικρό προστιματάκι και τις συνοπτικές διαδικασίες του μπιρμπιλονόμου τακτοποιεί ο κάθε κατεργάρης τις παρανομίες του...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Νομάρχης καλύπτει την υπόθεση; Γιατί ο Νομάρχης είναι πολιτικός καριέρας που θέλει να κυβερνάει και ακολουθεί την εύκολη και πεπατημένη οδό να μαζεύει ψηφαλάκια κάνοντας τα χατηράκια και τα στραβά ματάκια του κοσμάκη ..του κοσμάκη που έχει γαλουχηθεί στη μέθοδο των πελατειακών σχέσεων. Αν αποφασίσει ο Νομάρχης να μη κάνει τα στραβά ματάκια σε μια υπόθεση θα πρέπει να κάνει το ίδιο και για άλλες πολλές οπότε έτσι διακινδυνεύει πολλά ψηφαλάκια και το έλα να δεις. Ορισμένες καραμπινάτες υποθέσεις γίνονται και από πολίτες/ υπαλλήλους που έχουν αναγάγει τη παρανομία σε επάγγελμα άρα ξέρουν πολλά και εκβιάζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Η παρανομίες οι πολεοδομικές έχουν κάνει πολίτες, υπαλλήλους και την τοπική κοινωνία υποχείρια ανθρώπων διαπλεκόμενων που λυμαίνονται το χώρο. Αυτό το σκηνικό παίζεται παντού αλλά στη Σάμο έχουμε τα πρωτεία..