12 Μαΐου 2010

Στο Greek Forum ο νομάρχης, «δικαιώνεται η επιλογή μας για άνοιγμα στη Ρωσική αγορά»

:

Τις πολλές δυνατότητες που υπάρχουν και τις μεγάλες προοπτικές που δημιουργούνται από το «άνοιγμα» των νησιών στη Ρωσική αγορά διαπίστωσε ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης, που συμμετέχει στο Greek Forum για την ελληνορωσική τουριστική βιομηχανία, που οργανώνεται στην Κω.

Από το νησί του Ιπποκράτη, ο νομάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά μηνύματα που φτάνουν από τη Ρωσία, δηλώνοντας δικαιωμένος για τη συλλογική προσπάθεια των τοπικών φορέων να προσεγγίσουν έγκαιρα τη συγκεκριμένη αγορά, από την οποία καταγράφεται κάθε χρόνο αισθητή αύξηση τουριστών προς την Ρόδο και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο κ. Μαχαιρίδης στον χαιρετισμό του και στις επαφές που είχε, με πολλούς από τους εκατοντάδες τουριστικούς παράγοντες και εκπροσώπους Ρωσικών ΜΜΕ, διαβεβαίωσε για την απρόσκοπτη μετακίνηση των επισκεπτών μας, τονίζοντας πως η περιοχή μας παραμένει ένας όμορφος και φιλόξενος τόπος που εμπνέει ασφάλεια.

«Οι προοπτικές είναι πολύ καλές και οφείλουμε να διατηρήσουμε ανοικτούς τους διαύλους που ανοίξαμε με μια φιλική αγορά, οι κάτοικοι της οποίας αγαπούν τη χώρα μας και τα νησιά μας» δήλωσε ο νομάρχης, εκφράζοντας την ελπίδα, να υπάρξει συνέχεια σε ανάλογες δράσεις που προάγουν την συνεργασία των δύο πλευρών.