7 Μαΐου 2010

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία! Ερωτικό βίντεο Μπαϊκάλ με τη σύζυγο βουλευτή του!



Ένα ερωτικό σκάνδαλο «βαρέων βαρών» συγκλονίζει την Τουρκία, καθώς πρωταγωνιστές είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϊκάλ και μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η σύζυγος βουλευτή του κόμματός του!

Στην Τουρκία επικρατεί χαμός καθώς στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ροζ βίντεο με τον Μπαικάλ και την ερωμένη του σε τρυφερές στιγμές. Και οι δύο φαίνονται γυμνοί σε ένα υπνοδωμάτιο στο βίντεο που έχει διάρκεια άνω των 6 λεπτών και στο οποίο το παράνομο ζευγάρι φαίνεται να έχει «παγιδευτεί» με κρυφή κάμερα.

Η ροζ υπόθεση με πρωταγωνιστή τον προέδρο του ρεπουμπλικανικού κεμαλικού κόμματος λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς αυτή την περίοδο η Τουρκία ταλανίζεται από πολιτικές εντάσεις, με τον πρωθυπουργό Ερντογάν να προσπαθεί να επιβληθεί στο κεμαλικό «καθεστώς».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο δικτυακό τόπο της καθημερινής εφημερίδας Vakit, μια εφημερίδα γνωστή για την έντονη αντίθεσή της προς το CHP,η οποία και χαρακτηρίζεται ως φομενταλιστική. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η εφημερίδα αποφάσισε να αποσύρει το βίντεο, αλλά είχε ήδη δημοσιευθεί σε πολλούς δικτυακούς τόπους συμπεριλαμβανομένου και αυτό του YouTube.com. Ο Μπαικάλ μέσω των δικηγόρων του κινήθηκε ήδη νομικά και ο εισαγγελέας ξεκίνησε δικαστική έρευνα ενω υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια να αφαιρεθεί το επίμαχο video απο το διαδίκτυο.

Η κίνηση αυτή έρχεται 10 ημέρες πριν από το το προγραμματισμένο συνέδριο του CHP και ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην εκλογή του καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία αμφισβήτησης του την ώρα που θεωρητικά δεν έχει κάποιον αντίπαλο στο κόμμα του.hurriyetdailynews.com

Ροζ σκάνδαλο στην Τουρκία
Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία, βίντεο που ανάρτησε ειδισιογραφική ιστοσελίδα με τίτλο “Το σεξουαλικό βίντεο του Ντενίζ Μπαϊκάλ”.

Το βίντεο που παρέμεινε στην ιστοσελίδα habervaktim.com μόλις για 30 λεπτά υπονοεί ότι ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Ντενίζ Μαϊκάλ ερωτοτροπεί με μια γυναίκα, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι η πολιτικός Νερσίν Μπαϊτόκ του ίδιου κόμματος.

Το habervaktim.com «τράβηξε» ακόμα παραπέρα την ιστορία αφού υποστήριξε ότι ο σύζυγος της Νερσίν, Καν Μπαϊτόκ εγκρίνει αυτή τη σχέση αφού θα τη βοηθήσει στην καριέρα της.Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εξοργιστεί με το βίντεο καθώς διαβεβαιώνουν ότι είναι φάρσα.Το αμφισβητούμενο βίντεο έχει πολύ χαμηλή ποιότητα ενώ σκηνές συνεχώς παραβλέπονται. Ο άνδρας και η γυναίκα δεν εμφανίζονται ποτέ στην ίδια σκηνή αλλά φαίνεται να γδύνονται σε χωριστά πλάνα αλλά στον ίδιο χώρο.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ