5 Μαρτίου 2010

και εμείς πληρώνουμε όλους αυτούς που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα

Προκλητικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι της Σάμου στο Facebook εν ώρα εργασίας!


Έχει παραγίνει το κακό τον τελευταίο καιρό με κάποιους δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς που εν ώρα εργασίας τους στις υπηρεσίες που δουλεύουν στην Σάμο, αντί να εξυπηρετούν τους πολίτες (αφού γι' αυτό πληρώνονται) ασχολούνται όλο το ωραριό τους με αυτό το νέο φρούτο που λέγεται Facebook!
Το Facebook είναι μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ, όπου ο καθένας μπορεί να αναπτύξει γνωριμίες σχέσεις, φιλίες, να παίξει διάφορα παιχνίδια, αλλά και να περάσει τα δικά του πολιτικά μηνύματα.

Δυστυχώς όμως κάποιοι υπάλληλοι εδώ στη Σάμο όπως π.χ. της Νομαρχίας Σάμου ή του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κάνουν κατάχρηση αυτής τους της δικτύωσης, απασχολούμενοι με αυτό εν ώρα εργασίας υπό την ανοχή των προϊσταμένων τους!

Όχι μόνο αυτό, αφού κάποιοι/ες, κάνουνε και πολιτική σπέκουλα υπερασπιζόμενοι τα πολιτικά τους πιστεύω και αδιαφορώντας που ο κοσμάκης περιμένει να εξυπηρετηθεί!
Πρόσφατο παράδειγμα χθεσινό όπου μια δημόσιος υπάλληλος, κόρη δημοτικού συμβούλου του Δήμου Βαθέος την ώρα που βρισκόταν στην δουλειά, απολαμβάνοντας το καφεδάκι της, υπερασπιζόταν μέσα από το προφίλ της στο facebook τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το πόσο υπομονή πρέπει να κάνουμε και να βοηθήσουμε την χώρα!!!

Βέβαια η κοπέλα αυτή έχει λύσει τα προβλήματά της γιατί το κορόιδο, ο Έλληνας Σαμιώτης την πληρώνει για την θέση που έχει την υπηρεσία της και φυσικά έχει και τις πλάτες του μπαμπά που είναι και φιλοκυβερνητικός......άρα εκ του αφαλούς κρίνει πως ο πολίτης πρέπει να αντέξει τα νέα μέτρα.

Λοιπόν για κοιτάξτε συμμαζευτήτε και εσείς και οι προϊστάμενοι σας που σας έχουν αφήσει χαλαρούς και σταματήστε τις βόλτες και τα παιχνιδάκια στο facebook, γιατί την επόμενη φορά θα αρχίσουμε να λέμε και ονόματα γιατί υπάρχουν στοιχεία για αυτή την κατάχρηση που κάνετε στους υπολογιστές σας!

Μέχρι εδώ!
Bookmark and Share