10 Μαρτίου 2010

Περικοπές μισθών ΕΠΛΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΗΛΕΙΑΣ


Κυλλήνη 4/3/10

Ανακοίνωση

Η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΗΛΕΙΑΣ μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης "των νέων φορολογικών μέτρων της περικοπής των επιδομάτων κατά 12% καθώς και των δώρων κατά 30 % ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την πολιτική της κυβέρνησης ως ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ και κοινωνικά "ΑΝΑΛΓΗΤΗ"
Kύριοι της κυβέρνησης εδώ και 6 χρόνια το εισόδημα μας έχει υποστεί μια πρωτοφανής συρρίκνωση που φτάνει στα επίπεδα τον 10%-15%.
Με τα μέτρα που ανακοινώσατε έχουμε μια επιπλέον συρρίκνωση του εισοδήματος κατά 10% εκτός των συνεπειών που θα υπάρξουν στο εισόδημα μας από την άμεση και έμμεση φορολόγηση. Δυστυχώς μας οδηγείτε στα όρια της "ΦΤΩΧΕΙΑΣ" .
Και οσο και αν το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
".
Κύριοι "ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ" και δυστυχώς για εμάς τους ένστολους υπάρχει αρκετός ΧΟΡΟΣ
Μας ζητήσατε να συνεισφέρουμε προκειμένου να βγούμε από την κρίση.
Μήπως κύριοι δημιουργήσαμε εμείς την κρίση και δεν το ξέρουμε
Αν την δημιουργήσαμε εμείς οι εργαζόμενοι να μας διώξετε και να μας οδηγήσετε στη φυλακή.
Αν την δημιούργησαν όμως άλλοι δηλαδή οι "ΛΙΓΟΙ" και ΕΚΛΕΚΤΟΙ" να τους οδηγήσετε κύριοι στη φυλακή και μετά να μας ζητήσετε να πληρώσουμε.

Ζητάτε να πληρώσουμε και πάλι.
Με τι να σας πληρώσουμε Κύριοι.
Δώστε μας πρώτα αυτά, που μας οφείλετε όλα αυτά τα χρόνια.
Δώστε στους συναδέλφους τα οδοιπορικά, που τους οφείλετε εδώ και 3 χρόνια και τα οποία χρήματα έχουν καταβάλει. Πληρώστε πρώτα τα 6.800.000 ευρώ, που οφείλετε
. Πληρώσετε τα υγειονομικά, που οφείλετε, εδώ και 3 χρόνια και τα οποία ανέρχονται σε 4.8000.000 ευρώ και έχουν καταβάλει οι συνάδελφοι.
Φτιάξετε τα σκάφη, τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα του Λ.Σ. Προσφέρεται ανθρώπινες συνθήκες
εργασίας και ενδιαίτησης στους συνάδελφους και μετά ελάτε να μας ζητήσετε να συνεισφέρουμε από το "ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ" από την "ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ" από τον "ΜΑΡΑΣΜΟ ΜΑΣ για την ανόρθωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "να ξεφύγουμε από την ΚΡΙΣΗ για την οποία, ΚΥΡΙΟΙ ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις εδώ και 20 χρόνια,

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ δεν είναι δυνατόν να πληρώσουμε μόνο εμείς μία κρίση για την όποια δεν "ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ" Κύριοι κυβερνήτες έως εδώ!!!
Πριν 5 μήνες μιλούσατε για αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού.
Σήμερα μας οδηγήσατε στην "ΠΕΙΝΑ"!!!

"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" ΔΕΝ "ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ".

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ Παναγιώτης
>