ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 και ώρα 18.00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΙΟΛΙΣ με θέματα:
Ø Ίδρυση νέου σφαγείου και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος με εναλλακτικές μορφές retering
Ø Ίδρυση κέντρου υποστήριξης & ανάπτυξης της βιομηχανίας τροφίμων του Νομού
Ø Ίδρυση μονάδας ή μονάδων κρεοπαραγωγής (ΠΓΕ προϊόντων)
Ø Ίδρυση κάθετης μονάδας γαλακτοπαραγωγής, με μονάδα εμφιάλωσης γάλακτος, παρασκευής γιαούρτης και τυροκομείο.
Τα θέματα θ΄αναπτύξουν οι κ.κ. Ραμαντάνης Σταύρος, κτηνίατρος, καθηγητής της έδρας Τεχνολογίας κρέατος στα ΤΕΙ Αθηνών, Κασαλιάς Νίκος, κτηνίατρος μικροβιολόγος τροφίμων , Χρόνης Ευστάθιος, κτηνίατρος μικροβιολόγος τροφίμων και Τζατζάκης Σταμάτιος Οικονομολόγος ΜΒΑ.
Ο Νομάρχης Σάμου
Εμμανουήλ Ν. Κάρλας