4 Ιανουαρίου 2010

Το λιμεναρχείο Σάμου έκοψε κλίση μόνο στον Πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Αβραμίδη

Νομάρχης Σάμου προς Αρχές με ημερομηνία εγγράφου 29.12.2009


Καλούμε το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και το Δήμο Βαθέος να προχωρήσουν άμεσα σε διακανονισμούς χρεών και σε ευνοϊκή διευθέτηση, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους, των ενοικίων των κοινόχρηστων χώρων και των βαρών από δημοτικά τέλη και παροχή διαφόρων κοινωφελών υπηρεσιών που αφορούν τους επιχειρηματίες της Προκυμαίας και τις Δημοτικές, Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές να παγώσουν ή να διαγράψουν τυχόν επιβληθέντα πρόστιμα.

Μέσα στη τούρλα της κακοκαιρίας το μοναδικό αυτοκίνητο που βρήκε να κόψει κλίση το Λιμεναρχείο Σάμου ήταν αυτό του πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γιώργου Αβραμίδη.

Αυτά τα φαιδρά μόνο σε αυτό το νησί συμβαίνουν.Από τη μια ο Νομάρχης να ζητάει να διαγράψουν τα πρόστιμα και από την άλλη να κόβουν πρόστιμα .Τι να πει κανείς;

Διαβάστε την κλίση προσεκτικά,έγινε κατόπιν καταγγελίας και όταν πήγε ο πολιτευτής στο Λιμεναρχείο να ρωτήσει ποιος τον κατάγγειλε του είπαν να πάει με το δικηγόρο του.

Συγχαρητήρια κύριε Λιμενάρχη,η πλάκα είναι ότι ενώ υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα δίπλα έγραψαν μόνο αυτό του Πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ.Καταλάβαμε δεν χρειάζεται να μας δώσετε εξηγήσεις


ρίξτε και μια ματιά να δείτε την υποτιθέμενη πινακίδα την απαγορευτική,ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ