6 Ιανουαρίου 2010

Οι καλοί φρουροί της πόλης του Καρλοβάσου, το Α.Τ Καρλοβάσου με νέα επιτυχία

Με το καλό φαίνεται ότι έκανε το 2010 ποδαρικό για το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου.Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από τη χθεσινή είδηση του Αστυνομικού ρεπορτάζ και σήμερα προστέθηκε άλλη μια επιτυχία που πιστώνεται τόσο στον Διοικητή του τμήματος κ.Ανδρέα Βούβουνα αλλά και στα στελέχη του Τμήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ,σήμερα εξιχνιάστηκε μια ακόμη υπόθεση.Μετά από πληροφορίες που έφτασαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα συνελήφθησαν 2 Μαροκινοί και ένας ημεδαπός .Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι άνδρες του Α.Τ.Καρλοβάσου στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία από Ξενοδοχείο της πόλης καθώς επίσης βρέθηκαν πάνω τους και 10 γραμμάρια ινδικής κάνναβη.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο προσάγονται ενώπιον του κ.Εισαγγελέως της Σάμου.

Η τρίτη κατά σειρά επιτυχία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύει ότι υπάρχουν Αξιωματικοί και στελέχη της Αστυνομίας που τιμούν με τη παρουσίας τους και κάνουν τους πολίτες της περιοχής Καρλοβάσου να αισθάνονται ασφαλείς.

Ας σημειωθεί ότι ο Διοικητής του Α.Τ Καρλοβάσου είναι Σάμιος τη καταγωγή που δείχνει με τις επιτυχίες αυτές και την αγάπη του προς την ιδιαίτερη του πατρίδα αλλά και ότι οι ανώτεροί του δικαίως του εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση.