4 Ιανουαρίου 2010

αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο πρώην Βουλευτής Σάμου Θαλασσινός Θαλασσινός στην υπόθεση του ΙΚΑ Σάμου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο με το πρώην Βουλευτή Σάμου κ.Θαλασσινό μας δήλωσε ότι ουδέποτε είχε εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση του ΙΚΑ Σάμου κατά την διάρκεια της Βουλευτικής του θητείας.

Όπως μας τόνισε, γνώριζε την επιστολή του κ.Γιανουλόπουλου ,του είχε κοινοποιηθεί,αλλά ήταν μια επιστολή που είχε και πολλούς άλλους αποδέκτες.

Οι μομφές μας είπε χαρακτηριστικά πρέπει να πέσουν στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες που έχουν αναμιχθεί στην υπόθεση.

=============================


πηγή ο λόγος στον πολίτη

Χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και χωρίς να απολογούνται πουθενά, κάνουν αυτό που γουστάρουν να κάνουν!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ (διοικητικές υπηρεσίες και υγειονομική περίθαλψη) πραγματοποιείται η μεταφορά του στο νέο κτίριο (κτίριο ΕΡΜΑΝ) πίσω από το ξενοδοχείο "Aiolis" και θα λειτουργεί από την 1 Φεβρουαρίου εκεί!
Χωρίς θέσεις στάθμευσης και χωρίς δρόμους πρόσβασης κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες και παρ όλες τις αντιδράσεις γίνεται η μεταφορά του με κόστος ενοικίασης όπως ακούγεται τα 19.000 Ευρώ τον μήνα!!!
Ο Δήμος Βαθέος και η Μητρόπολη Σάμου δεν συμφώνησαν στην παραχώρηση ή στην πώληση παρακείμενων οικοπέδων για την δημιουργία θέσεων στάθμευσης και παρ όλα αυτά η μεταφορά γίνεται!
Ο πρώην Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός ποτέ μέχρι τώρα παρ όλο που το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή δεν απάντησε για τις διαδικασίες μεταφοράς του και αν πράγματι ασκήθηκαν πιέσεις από το τότε πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ καμία απολύτως αντίδραση δεν έχει υπάρξει από τον νυν Βουλευτή Σάμου κ Πυθαγόρα Βαρδίκο!

Εμείς κάναμε σήμερα το πρωί μια επίσκεψη εκεί και όπως θα δείτε στην φωτογραφία ο δρόμος είχε κλείσει από κάποιο αυτοκίνητο εκεί και άλλα 4 αυτοκίνητα "κόλλησαν" προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών!

Εμείς θα αναδείξουμε το θέμα και πάλι και θα το παρακολουθούμε από κοντά.
Bookmark and Share
Blogger Σχόλιο του κ.Ηλία Γιανουλόπουλου

Στον κο Βουλευτή είχα στείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ επισυνάπτοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ μέσα από τις οποίες τον ενημέρωνα για τις ανακρίβειες που περιελάμβανε η πρόταση της ΘΙΣΒΗ ΑΕ. Το συγκεκριμένο πολυσέλιδο φαξ το έστειλα ΜΟΝΟ στον κο Θαλασσινό επειδή πίστευα πως θα μπορούσε να μεσολαβήσει προκειμένου να μη μεταφερθεί το ΙΚΑ σε ένα κατα κοινή ομολογία ακατάλληλο χώρο. Ρωτήστε τον κο Θαλασσινό να σας πει αν με πήρε τηλέφωνο,αρκετό χρονικό διάστημα μετά την αποστολή του φαξ, και αν μου είπε πως δε μπορούσε να κάνει κάτι επειδή ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. Επίσης ζητάω να βγάλει στα μέσα ενημέρωσης ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που να αποδεικνύει πως προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε οι πολίτες της Σάμου να μην υποστούν την ταλαιπωρία της οποίας ήδη γινόμαστε μάρτυρες με τη μεταφορά του ΙΚΑ στο συγκεκριμένο κτίριο.

Ηλίας Αθ Γιαννουλόπουλος

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010 11:48:00 π.μ