27 Δεκεμβρίου 2009

άγνωστοι τραυμάτισαν με πέτρες Φαντάρο και Δόκιμο Αξιωματικό στο φυλάκιο της Ψιλής ΄Αμμου στη Σάμο



Να ανησυχήσουμε η όχι;

Χθες βράδυ ,γύρω στις 11,ανήμερα των Χριστουγέννων, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε στρατιώτες στο φυλάκιο της Ψιλής Άμμου στη Σάμο.Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι άγνωστοι χτύπησαν στο κεφάλι με τις πέτρες ένα Βαθιότη - στρατιώτη και ένα Δόκιμο Αξιωματικό .

Στον Δόκιμο Αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε Νοσοκομείο του Νησιού και αποχώρησε από αυτό,ενώ ο Σαμιώτης στρατιώτης αναμένεται να βγει από το Νοσοκομείο αύριο. Οι δράστες εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί μόλις έπεσε ένας πυροβολισμός .Αν και εκλήθη η ασφάλεια της Σάμου δεν πρόλαβε να εντοπίσει τους δράστες.

Με την Ταξιαρχία της Σάμου ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή, και αφού πρώτα δώσαμε τα στοιχεία μας στον επόπτη ασφαλείας ,μας αρνήθηκε στη συνέχεια οποιαδήποτε πληροφορία επιβεβαίωσης η διάψευσης του περιστατικού και μας παρέπεμψε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού , ούτε αυτό το τηλέφωνο του ΓΕΣ δεν μας έδωσε ,λες και πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία της Αμερικής.Η τηλεφωνική επαφή με τη ταξιαρχία της Σάμου έγινε στις 11.20 περίπου το βράδυ της 26.12.2009.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με αρμόδιο στρατιωτικό παράγοντα του ΓΕΣ οποίος στην ουσία επιβεβαίωσε τη πληροφορία μας αφού μας είπε ότι το περιστατικό δεν είναι αρκετά σοβαρό.

Μήπως θα πρέπει η Ταξιαρχία της Σάμου να βγάλει κάποια ανακοίνωση γιατί το φυλάκιο της Ψιλής Άμμου δεν είναι το όποιο φυλάκιο,είναι προκεχωρημένο φυλάκιο 1200 μέτρα από τα Μικρασιατικά παράλια και χρειάζεται προσοχή ,αν έγινε από Σαμιώτες η άλλους θα πρέπει να μας προβληματίσει και να διερευνηθεί περισσότερο η ιστορία αυτή.Περιμένουμε απαντήσεις και εξηγήσεις.