14 Νοεμβρίου 2009

αγαπητέ Πυθαγόρα δεν χρωστάει το κράτος μόνο στη HELLENIC αλλά και στον κ.Σπανό της Kallisti Ferries!

αγαπητέ Πυθαγόρα δεν χρωστάει το κράτος μόνο στη HELLENIC αλλά και στον κ.Σπανό μήπως εκεί δεν θα δοθούν τα οφειλόμενα επειδή τάχτηκε εναντίον του Παπανδρέου προεκλογικά ο ιδιοκτήτης;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχύτερη αποχώρηση των λαθρομεταναστών από τη Σάμο

Με αφορμή τη διάψευση της είδησης για δήθεν ανέγερση και δεύτερου κέντρου υποδοχής μεταναστών στη Σάμο, σε οικόπεδο του Στρατού, ο βουλευτής Σάμου, Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε στη Σάμο με αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα και η οποία αφορούσε τη συζήτηση σχετικά με την ταχύτερη αποχώρηση των λαθρομεταναστών από το νησί. Η οφειλή χρηματικού ποσού από το Υπουργείο Εσωτερικών στην εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, είχε ως επακόλουθο η εταιρεία να αρνείται την έκδοση εισιτηρίων στους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η απομάκρυνσή τους από το νησί μας. Στη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης ζητήθηκε απο τον βουλευτή η συμβολή του στην εξεύρεση αυτών των χρημάτων.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι εκταμιεύθηκε το ποσό των 364.000 €, το οποίο όφειλε το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της Νομαρχίας Σάμου στην εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, και επομένως είναι δυνατή η άμεση αποχώρηση των λαθρομεταναστών από τη Σάμο.