17 Ιουλίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ

ΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.


του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

ΠΑΣΟΚ Πρόγραμμα 3ης τετραετίας 1989 «Δεν πρόκειται να στέρξουμε σε ίδρυση Στρατηγείου στη Λάρισα- κάτι που δεν έγινε επί 8 χρόνια-γιατί αυτό μοιράζει το Αιγαίο στα δύο».
«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( το επαναλάμβανε σε όλες τις ομιλίες του)

ΝΑΤΟ-NOUVELLES ATLANTIQUES 3/12/1997.
Ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στρατηγός Κλάους Νάουμαν δήλωσε ότι «η Ελλάδα και η Τουρκία επέλυσαν την από δεκαετιών διαμάχη για τον εναέριο χώρο του Αιγαίου και ότι επιτεύχθηκε πλήρης συμφωνία για όλες τις στρατιωτικές πλευρές της δομής και της νέας διοίκησης της Συμμαχίας. Τα περιφερειακά υποστρατηγεία δεν θα έχουν μια σαφή καθορισμένη ζώνη εν καιρώ ειρήνης. Τώρα τα όρια επιχειρησιακής ευθύνης θα καθορίζονται από το συμμαχικό στρατηγείο της Νεάπολης».

-Ιδού οι υπόλογοι της εθνικής υποταγής που συνηγόρησαν στην αναθεώρηση της εξωτερικής μας πολιτικής και την υποταγή μας στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας
Υπουργοί Άμυνας: Τσοχατζόπουλος 1998-Παπαντωνίου 2003 .Υπουργοί Εξωτερικών: Πάγκαλος 1998 –Γεώργιος Παπανδρέου 2003 Πρωθυπουργός Κ Σημίτης .Υπουργός Άμυνας Μεϊμαράκης 2009- Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη 2009 .Πρωθυπουργός Κ Καραμανλής

Τώρα πια δεν θα μπορούμε να αναχαιτίσουμε τα Τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν το Αιγαίο, καθώς ο Τούρκος Στρατηγός θα πρέπει να παραλάβει από την Ελλάδα τα σχέδια πτήσεων!! Αν συνειδητοποιήσατε δεν προβλέπεται να υπάρξει αντίστοιχος Έλληνας διοικητής στην Σμύρνη, οπότε δώσαμε δίχως να πάρουμε… Ο πολιτικός κύκλος των υποχωρήσεων- παραχωρήσεων παραμένει ανοικτός με τους δύο συνοδοιπόρους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να συνεργάζονται ανοικτά κάτω από τις οδηγίες του ΝΑΤΟ και τις επίσημες πλέον διεκδικήσεις της Τουρκίας. Βήμα- βήμα καταρρέει κάθε αντίσταση στις Τουρκικές επιβουλές. Είναι επικίνδυνοι όλοι τους!! Είναι ασυγχώρητοι όσοι τους ανέχονται!! Δώστε τέλος στην εθνική υποτέλεια!! Απομακρύνετε τους επίορκους!! Και μην σας πούνε ότι άλλαξαν οι εποχές..
Αυτοί πουλάνε με ευκολία την πατρίδα μας…