11 Ιουνίου 2009

Σύλληψη ναυτικού στη Καλαμάτα – Σύλληψη στο κτίριο ΥΕΝΑΝΠ


αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα στο υπουργείο Ναυτιλίας συνέλαβαν και ένα ναυτικό γιατί λέει φωτογράφιζε ιταλικό πολεμικό πλοίο,άρες μάρες κουκουνάρες

Απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμένα της Καλαμάτας, συνελήφθη από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής 58χρονος πλοίαρχος Φ/Γ πλοίου, ο οποίος φωτογράφιζε ελλιμενιζόμενο πολεμικό πλοίο της Ιταλίας, άνευ σχετικής αδείας.

Σε σύσταση που του έγινε από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας να μην φωτογραφίζει και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία ταυτότητάς του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί, απώθησε βίαια τον λιμενικό και στη συνέχεια αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Ο ανωτέρω ναυτικός υπέβαλε μήνυση κατά των λιμενικών οργάνων, που τον συνέλαβαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

=================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του κτιρίου του ΥΕΝΑΝΠ, από προσωπικό του Υπουργείου και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 34χρονος διότι με την δικαιολογία ότι επιθυμούσε να ενημερωθεί για θέματα σπουδών που αφορούν το Εμπορικό Ναυτικό, διέπραξε κλοπές πορτοφολιών από διάφορα γραφεία, στα οποία εισερχόταν κρυφά.

Επί του δράστη βρέθηκε χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες, οι οποίες αποδόθηκαν στους παθόντες κατόπιν ένορκων μαρτυριών.

Ο ανωτέρω προσήχθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Πειραιά, ο οποίος διέταξε την επαναπροσαγωγή του αύριο 11-06-09.