30 Μαρτίου 2009

συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για τα ΜΜΕ κ.Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Τύπου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2009

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Στο πλαίσιο του διαλόγου που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των ημερησίων και εβδομαδιαίων εφημερίδων της περιφέρειας, την καλύτερη οργάνωσή τους και την ανάδειξη του ρόλου που διαδραματίζουν στην ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών πραγματοποιείται η δεύτερη συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για τα ΜΜΕ κ.Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Τύπου και τους εκπροσώπους των Ενώσεων Συντακτών στην Αθήνα.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη, 1η Απριλίου του 2009 στο Κέντρο Τύπου των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών. Πρόκειται για έναν διάλογο που ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου και στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι του Περιφερειακού Τύπου και όλοι οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Συντακτών. Ο διάλογος θα κινηθεί γύρω από δύο βασικούς άξονες:

· τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του Περιφερειακού Τύπου

· τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηριχθεί ο Περιφερειακός Τύπος κατά την περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που διανύουμε.