2 Μαρτίου 2009

Κυριακή απόγευμα 1 Μαρτίου 2009 εικόνες από τον παραλιακό δρόμο της Σμύρνης (Τουρκία)

Γεμάτος από κόσμο ο παραλιακός δρόμος της Σμύρνης











Το Γαλλικό Προξενείο


Το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη

Η απουσία του Γραφείου τύπου της Νομαρχίας Σάμου πιστεύουμε ότι είναι λάθος να μην παρευρίσκεται σε αυτές τις επίσημες αποστολές.Θα μπορούσε π.χ η άφιξη της Ελληνικής αποστολής να μην είχε περάσει απαρατήρητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σμύρνης.
Όπως εκτιμούμε ότι είναι λάθος να μην έχουν κληθεί όλοι οι δημοσιογράφοι της Σάμου αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας.Είναι δυνατόν να μην μεταφέρεται ήχος και εικόνα και είδηση από τέτοιες αποστολές στη Τουρκία;
Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες .
Οι δημοσιογράφοι μεταφέρουν στο κοινό την είδηση και ο αποκλεισμός τους ελπίζουμε να μην οφείλεται σε κάτι άλλο.Ο Νομάρχης θα πρέπει να λάβει κάποια μέτρα σε αυτό το ζήτημα.

Για να μη δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση η συμμετοχή μου καλύφθηκε με δικά μου έξοδα.
Ας σημειωθεί ότι αρκετοί της αποστολής δεν κατέλυσαν στο ίδιο ξενοδοχείο με την επίσημη αποστολή της Νομαρχίας της Σάμου.Σε άλλη ανάρτηση θα σχολιασθεί αναλυτικά το θέμα.
Τον Νομάρχη κ.Μανόλη Κάρλα τον συνοδεύουν ο Αντινομάρχης κ.Ζάχαρης μετά της συζύγου του,Ο Δήμαρχος Πυθαγορείου κ.Γεωργιάδης μετά της συζύγου του ,Ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ Μηλίγκος μετά της συζύγου του,ο πρώην Πρόεδρος του Δήμου Βαθέος κ.Διακογιάννης μετά της συζύγου του,και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ.Γιώργος Στάντζος μετά της συζύγου του.
Θα πρέπει να επισημανθεί η θετική προσφορά της προϊσταμένης της διεύθυνσης Τουρισμού της Νομαρχίας Σάμου κ.Μαρίας Βεργή και των συνεργατών της

Το ξενοδοχείο όπου διαμένει η επίσημη αποστολή της Σάμου