20 Φεβρουαρίου 2009

Ο κ. Νικητιάδης εκφράζει την έντονη οργή του και καταγγέλλει τον «εκατόνταρχο» της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αναξιόπιστο και ανακόλουθο χαρακτηρίζει με δήλωσή του τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κόκκινο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Νικητιάδης πληροφορηθείς ότι η Κως δεν συμμετείχε με δικό της εφάμιλλο περίπτερο, όπως η Ρόδος και η Κέρκυρα, στο Τουριστικό Κρουαζιερόπλοιο που κάθε χρόνο πλέοντας τον Δούναβη επισκέπτεται διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως την Ολλανδία, όπου προβάλλει τον Τουρισμό της χώρας μας και των νησιών μας.

Ο κ. Νικητιάδης εκφράζει την έντονη οργή του και καταγγέλλει τον «εκατόνταρχο» της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κόκκινο προς το λαό της Κω αφού παρά την αρχική διαβεβαίωση που είχε δώσει τηλεφωνικώς ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Κόκκινος, στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις 11 Δεκεμβρίου 2008 ότι η Κως θα συμπεριλαμβανόταν στο ταξίδι κανονικά τελικά το νησί του Ιπποκράτη δεν συμμετέχει με εφάμιλλο περίπτερο αλλά με απλή συμμετοχή στο κοινό περίπτερο που συμμετέχουν όλα τα μικρά νησιά.

«Δυστυχώς, τονίζει ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κόκκινος έγινε όργανο του Κερκυραίου διευθυντή του τότε υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπηλιωτόπουλου και απαξιώνοντας την ίδια την περιφέρειά του έβαλε την Κέρκυρα στην θέση της Κω. Κάποιος θα πρέπει να πληροφορήσει τον κομματικό εγκάθετο της Νέας Δημοκρατίας, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ότι η Κως αποτέλεσε την καρδιά αυτής της προβολής επί χρόνια ολόκληρα όταν η Κέρκυρα δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή. Κύριε Κόκκινε πρέπει να απολογηθείτε στους Κώους».