19 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ Ε.Κ.Α.Β.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα για τέταρτη συνεχή χρονιά η εκδήλωση του ΕΚΑΒ για την απονομή βραβείων τιμής και μνήμης στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος εργαζομένους του, καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Βρούτσης ευχαρίστησε τις ένοπλες δυνάμεις, τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες, αψηφώντας τον κίνδυνο, πετούν με τα ελικόπτερα ολόκληρο το 24ωρο για να σώσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των κατοίκων των νησιών μας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης δήλωσε «Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των νησιωτών και ιδιαίτερα των Κυκλαδιτών που εκπροσωπώ. Η αδιάκοπη παρουσία σας στο Αιγαίο μας γεμίζει δύναμη και ασφάλεια γιατί γνωρίζουμε ότι θα είστε δίπλα μας τη δύσκολη στιγμή που θα σας χρειασθούμε. Είστε Άγγελοι Ζωής για τους κατοίκους των νησιών μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Bουλής κ. Σούρλας, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος της Β΄ ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων κ. Καραντανάς, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Φιλιππίδης, ο οποίος τιμήθηκε και για την προσφορά του Τ. Ταμιευτηρίου στο ΕΚΑΒ πέντε σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων μοτοσικλετών.