23 Φεβρουαρίου 2009

Ζήτω η Παλαιοκώσταινα


By Factorx | February 23, 2009

Έβερτ 13/07/96: «Κυβέρνηση ελικοπτέρων. Έτσι θα λύσουμε τα προβλήματα. Νέα σχήματα με φτερά».

Μας πήρε και μας σήκωσε που λένε

Αφού γίναμε μπουρδελο πρέπει να μας βαθμολογούν και οι πορνοστάρ. Δυο κυρίες του επαγγέλματος (η μια στη φωτογραφία) που ξέρουν από αυτά βαθμολογούν στο ΠΘ το Νικήτα Κακλαμάνη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ως τους πιο σέξι Έλληνες πολιτικούς. Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται τρίτος και καταϊδρωμένος

Αυτό που τις μαγνήτισε στο Νικήτα ήταν το βλέμμα του. Αλλά μόλις είδαν τον Άρη ξετρελάθηκαν. Τους θύμισε αρχαιοελληνικό άγαλμα σε μουσείο.

Σωστός ο Παλαιοκώστας. Όπως κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του πήρε μαζί του κι έναν Αλβανό να του κάνει τις παραδουλειές !!!

Με 6.000.000 πάντως που έχει στην άκρη όχι μόνο απόδραση οργανώνει κανείς αλλά κτίζει και δική του φυλακή για να περνάει κότα.

Εμάς, ποιος θα μας βγάλει απ΄ αυτή τη φυλακή;

Ελλάδα, η μοναδική καπιταλιστική χώρα με κομμουνιστικού τύπου δημόσια διοίκηση.

Δεν φταίει η κυβέρνηση, απλά είμαστε μια χώρα της δεκαετίας του 60 που κάποιοι της είπαν ότι μπορεί να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες και το πίστεψε.

Οι μόνοι που έχουν εκσυγχρονισθεί στην Ελλάδα είναι οι εγκληματίες. Τέλεια τεχνολογική υποδομή, εκτεταμένες γνώσεις στο οικονομικό έγκλημα, υπερσύγχρονες επικοινωνίες, άριστα μετεκπαιδευμένο προσωπικό

Ενδεικτικό του τι μπουρδέλο είμαστε είναι ότι χρόνια τώρα μια φωτογραφία της προκοπής του Παλαιοκώστα δεν έχει βγει στον τύπο. Όλο κάτι φωτογραφίες αρχαίες βάζουν, άλλες με μουσάκι Ντ’ Αρτανιαν, άλλες όταν ήταν στο στρατό, άλλες του αδελφού του, άντε να βγάλεις άκρη.

Λίγο μετά τον απόδραση του Παλαιοκώστα άρχισαν να κυκλοφορούν και τα σενάρια ότι ο Καραμανλής το πήρε πια απόφαση και θα μεταπηδήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Προφανώς τα βρήκε με τη Ντόρα, όπως μας πληροφορούσε λίγες ώρες προηγουμένως το ΠΘ.

Αν συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι ο ΚΚ πείστηκε ότι η Αγία Οικογένεια δεν ευθύνεται για τις επιθέσεις εναντίον του και ότι όταν αποχωρήσει θα τον αφήσουν ήσυχο.

Προφανώς θα έχει καλές πληροφορίες από το εγνωσμένης αρτιότητας επιτελείο του

Ο ελληνικός λαός στο μεταξύ περιμένει με δικαιολογημένο ενδιαφέρον τη μεθαυριανή συνάντηση της Ντόρας με την ομόλογό της Χίλαρι Κλίντον.

Δεν σχολιάζω το «ομόλογος» για να μην με πούνε πάλι αντι-ντορικό, αυτήν την σοβαρή στιγμή για τα εθνικά μας θέματα.

Επισημαίνω μόνο ότι τελευταία παρατηρείται μια εθνοκεντρική στροφή στην πολιτική της υπουργού Εξωτερικών. Ιδίως από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και την αρχηγική εμφάνισή της στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Καραμανλής.

Όπως μας πληροφορεί επίσης το ΠΘ αυτή η στροφή αποφασίστηκε την προηγούμενη ημέρα, σε γεύμα στο Καρπενήσι όπου παρακάθισαν εκτός του κ. Ισίδωρου Κούβελου, ο νέος και ουδέτερος πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος μετά της κυρίας Αμαλίας Βαρδινογιάννη, ο επιχειρηματίας της Aegean Θεόδωρος Βασιλάκης μεγαλοστέλεχος της Alpha Bank και άλλοι.

«Ο ηγέτης μιλάει για την πατρίδα», ήταν η φράση που έπεσε στο τραπέζι.

Αυτά πληροφορείται προφανώς και ο εκδότης του ΠΘ ο κ. Μπόμπολας και «απέλυσε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Γ. Λούλη στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται στην Ημερησία».

Ο Καραμανλής κρατάει ακόμα

Έχει μέσον στο ΥΠΕΧΩΔΕ

(Οι φωτό είναι από το ΠΘ)