23 Φεβρουαρίου 2009

Αρ. Παυλίδης: <Αρνούμαι να παραιτηθώ...>


Ούτε αποστασιοποιείται, ούτε ανεξαρτητοποιείται, αλλά ούτε και παραιτείται, δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Παυλίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Με το φάκελο των καταγγελιών του εφοπλιστή Φ. Μανούση να βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή και με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ να καταγγέλλουν προσπάθεια για συγκάλυψη του σκανδάλου από την κυβερνητική πλευρά, ο κ. Παυλίδης δηλώνει με πείσμα ότι «θα απομακρυνθώ από τη Βουλή, εγώ; Ένας από τους αρχαιότερους βουλευτές που ο λαός της Δωδεκανήσου με εμπιστεύεται εδώ και 30 χρόνια; Δεν παραιτούμαι εξ αιτίας ενός κατεργάρη…».

Το ζήτημα της ενδεχόμενης ανεξαρτητοποίησης του κ. Παυλίδη, δεδομένης της ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή με 151 έδρες, έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο στο επιτελείο της Ρηγίλλης. Η χειρότερη ωστόσο εξέλιξη για το κυβερνών κόμμα θα είναι η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον βουλευτή Δωδεκανήσου.

Επισημαίνεται ότι οι καταγγελίες του εφοπλιστή Φ. Μανούση, ότι ο διευθυντής του γραφείου του κ. Παυλίδη, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Αιγαίου, του ζήτησε χρήματα προκειμένου να προτιμηθεί πλοίο της εταιρείας του για δρομολόγησε σε συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή.