5 Ιανουαρίου 2009

δραστηριότητες του Α.Παυλίδη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου -τ. Υπουργός κ. Αριστοτέλης Α. Παυλίδης, είχε σήμερα συνεργασία με τη νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου, με βασικά θέματα συζήτησης την προώθηση του Οργανισμού του Νοσοκομείου και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκριση της μελέτης αναδιάρθρωσης των χώρων του Νοσοκομείου, καθώς και την αύξηση του συντελεστή δόμησης, ώστε να καλυφθούν σημερινές, αλλά και πιθανές μελλοντικές ανάγκες του ιδρύματος. Και για τα δύο θέματα υπάρχει προεργασία επί θητείας της προηγούμενης διοικητού κας Γ. Κιβετού. Ο Α. Παυλίδης ευχήθηκε στο νέο διοικητή κ. Γ. Κακιά και τον υποδιοικητή κ. Χ. Μαραγκό ευόδωση στο έργό τους, διαβεβαιώνοντας τους ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του.

Εν συνεχεία ο κ. Παυλίδης επισκέφθηκε το Μουσείο Καλύμνου, όπου και τοποθετήθηκε «Η Κόρη της Καλύμνου», στον ειδικά προπαρασκευασθέντα χώρο, συνεχάρη δε τόσο το προσωπικό, όσο και την Έφορο κα Φιλήμονος για την εξαιρετική εργασία και την ανάδειξη αρχαιολογικών ευρημάτων αξίας.

Αμέσως μετά, ο κ. Παυλίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπούκη και μέλη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας. Το μεσημέρι ο κ. Παυλίδης μετέβη στη Λέρο, όπου είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Τ. Κωττάκη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ συναντήθηκε και με μέλη της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας.

Αύριο το πρωί, ο κ. Παυλίδης, θα αναχωρήσει για το Αγαθονήσι, προκειμένου να μετάσχει στον εορτασμό των Θεοφανείων, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και αμέσως μετά θα επισκεφθεί Αρκιούς και Λειψούς με κατάληξη στην Πάτμο.