1 Ιουνίου 2024

Έγκλημα Τεμπών: Όταν ακόμη και εισαγγελείς ζητούν ανωνυμία γιατί «τους φοβούνται»! Μ.Καρυστιανού-Π.ΑσλανίδηςΣυγκλονιστικές αποκαλύψεις από την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Μαρία Καρυστιανού σε ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα αποκάλυψε κατά τη χθεσινή ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Μαρία Καρυστιανού η οποία είχε κληθεί μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου προκειμένου να παρουσιάσουν τον Σύλλογο και το πώς δημιουργήθηκε.
Στην παρέμβαση της η κ.Καρυστιανού μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα περιστατικό ενδεικτικό με το τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες των θυμάτων που προσπαθούν να φέρουν στο φως την αλήθεια για το έγκλημα και τους πραγματικούς ενόχους στη δικαιοσύνη.


Συγκεκριμένα η κ.Καρυστιανού ανάφερε ότι «Πριν λίγες μέρες, με πήρε τηλέφωνο ένας συνταξιούχος εισαγγελέας ,αφού μου ειπε συνεχίστε,είμαστε μαζι σας και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες ,ξέρετε πως έκλεισε το τηλέφωνο; Θα σας βοηθήσω όπως θέλετε αλλά μην αναφέρετε το όνομα μου γιατί τους φοβάμαι»!

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης η κ.Καρυστιανού έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα δοθεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συλλογή 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών, για τα Τέμπη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/