27 Μαΐου 2024

Κύκλωμα εφοριακών Χαλκίδα / «Φοβόμαστε γιατί είναι μπλεγμένοι και βουλευτές» - Τι καταγγέλλει επιχειρηματίας

 

«Φοβάται πραγματικά ο κόσμος γιατί είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές, κανά - δύο. Τους κάλυπταν» καταγγέλλει επιχειρηματίας τον οποίο προσέγγισε το κύκλωμα
Στην καταγγελία ότι βουλευτές κάλυπταν το κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες στη ΔΟΥ Χαλκίδας προχώρησε επιχειρηματίας της περιοχής. Όπως σημείωσε, υπάρχει φόβος στην περιοχή γιατί εμπλέκονται και βουλευτές.Χαλκίδα / Βοούσε η περιοχή για τους εκβιασμούς και βράβευαν τη διευθύντρια της εφορίας
«Δεν είναι τωρινό το θέμα, εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Φοβάται πραγματικά ο κόσμος γιατί είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές, κανά - δύο. Τους κάλυπταν» είπε επιχειρηματίας που μίλησε στον Alpha υπό το καθεστώς ανωνυμίας. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι το κύκλωμα τον προσέγγισε και μεταφέρει τη μαρτυρία του για το πώς δρούσε.

«Γύρω στα 9 με 10 χρόνια λειτουργούσε το κύκλωμα. Υπάρχουν σφαγεία επειδή είναι πτηνοτροφική η Χαλκίδα, είναι κοτοπουλάδες και έμποροι. Στην αρχή μόλις έφευγαν τα φορτηγά από τα σφαγεία φορτωμένα δεν είχαν συμπληρώσει τα δελτία αποστολής. Τους έστησαν στην γωνία, τρεις ίδιοι και σταματούσαν τα φορτηγά» αναφέρει και σημειώνει ότι αν η παράβαση κόστιζε 50.000 ευρώ, τα «έβρισκαν» σε ποσά από 3.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ.


Παράλληλα περιγράφει ότι οι δοσοληψίες γινόταν δίπλα στην εφορία Χαλκίδας, όπου υπήρχε «μία πορτούλα» πλάγια από τη ΔΟΥ.
ΠΗΓΗ https://www.avgi.gr/