10 Μαΐου 2024

Ο Μητσοτάκης διαφημίζει τη «Δημόσια Υγεία» που… παραχωρεί σε ιδιώτες Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιχείρησε, την Πέμπτη, να πάει αιφνιδιαστικά σε ένα νοσοκομείο, να δει την πραγματική κατάσταση αλλά προτίμησε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και συγκεκριμένα ένα έργο στο Αττικό Νοσοκομείο, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας για να διαφημίσει το έργο που κάνει για ένα ΕΣΥ που παραδίδουν σταδιακά μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη σε ιδιώτες.

Με απλά λόγια διαφημίζουν κάτι που σιγά σιγά θα το χρεωνόμαστε εμείς.
Είτε για απογευματινά χειρουργεία που θα πρέπει να πληρώνουμε είτε για γιατρούς που θα φέρνουμε απέξω.

Καλά τα έργα μόνον που θέλουν και υλική υποδομή και στελέχωση με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, αναλώσιμα και συντήρηση. Θέλει και ΕΚΑΒ και θέληση για πραγματικό σύστημα Δημόσιας Υγείας.

Ωραίες οι φωτογραφίες και ο «δεκάρικος» του πρωθυπουργού που θα γεμίσουν τις προεκλογικές εκπομπές, αλλά καλύτερα θα ήταν χωρίς παρατρεχάμενους, χωρίς προετοιμασίες να πάει να δει εκεί που καθημερινά γίνεται ο αγώνας για τη Δημόσια Υγεία.

Να επισκεφθεί θαλάμους, διαδρόμους και ΜΕΘ. Να μιλήσει με το προσωπικό και να μην κάνει μονόλογο προετοιμασμένο για την προεκλογική εκστρατεία…

ΠΗΓΗ https://www.documentonews.gr/