15 Απριλίου 2024

Θεωρείο: Εκνευρισμός για τα Τέμπη

 



Μία αποστροφή της Μαρίας Σπυράκη την Παρασκευή που μας πέρασε για την Εξεταστική Επιτροπή των Τεμπών έφερε την έκρηξη πολλών βουλευτών της Ν.Δ. που προχώρησαν σε ομαδικά πυρά εναντίον της προς το Μαξίμου, το οποίο με την σειρά του ενοχλήθηκε σφόδρα με όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής. 


Μεταξύ άλλων, η Σπυράκη ανέφερε πως «η επίδοση της Εξεταστικής δεν μας κάνει χαρούμενους, δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο σε όλα τα πεδία», αφήνοντας αιχμές τόσο για τους βουλευτές της Ν.Δ. όσο και για την κυβέρνηση εν συνόλω. «Αντί να αναδείξει πως η αντιπολίτευση δεν καταθέτει ακόμα πρόταση για προανακριτική, κινείται στην γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών εμπόρων του ανθρώπινου πόνου» έλεγαν οι βουλευτές.

 Αποτέλεσμα η Σπυράκη να ανασκευάσει τη δήλωσή της μέσω ανάρτησής της στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας πως η Επιτροπή έκανε άρτια τη δουλειά της, η ζημιά στην κυβέρνηση όμως είχε γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει δικαιολογημένη ανακοίνωση και να λέει πως «τα στόματα ανοίγουν». 

Πλην της κυβέρνησης όμως η Σπυράκη έκανε ζημιά και στον εαυτό της με πολλούς βουλευτές να την βλέπουν ως κόκκινο πανί, θυμίζοντας πως την είχαν στηρίξει δημόσια όταν εκείνη βγήκε εκτός Ν.Δ., λόγω της υπόθεσης με τον συνεργάτη της και εκείνη ως ανταπόδοση τους άδειασε.