12 Μαρτίου 2024

Αντώναρος για Μητσοτάκη: Αδίστακτος Πινόκιο

 

Μια αποτίμηση της παρουσίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ κάνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Αναφερόμενος στην απάντηση του πρωθυπουργού γιατί μπαζώθηκε ο τόπος του εγκλήματος των Τεμπών σημειώνει πως πρόκειται για ψέματα αφού «το θέμα των Τεμπών έχει γίνει κοινωνικό τσουνάμι».

Εκτιμά πως η τηλεοπτική του συνέντευξη τού υποδείχθηκε από τον επικοινωνιολόγο του πρωθυπουργού «Γκρηνμπεργκ κι άλλους» και καταλήγει πως πρόκειται για «αδίστακτο Πινόκιο».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
Τώρα ξέρουμε γιατί μπαζώθηκε ο τόπος του εγκλήματος στα Τέμπη λίγες μέρες μετά τη φονική σύγκρουση.
Το είπε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της χώρας σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξη την οποία του υπέδειξαν — Γκρηνμπεργκ κι άλλοι — να κάνει γιατί το θέμα των Τεμπών έχει γίνει κοινωνικό τσουνάμι. Έπρεπε να αποκατασταθεί η επιφάνεια του εδάφους γιατί γινόταν αναζήτηση τυχόν επιζώντων, μας είπε μεταξύ των άλλων
Λέει ψέματα.
Χωρίς να κοκκινίζει.
Αλλά τον προδίδει η γλώσσα του σώματος του.


Έχουμε και λέμε: Οι εργασίες αναζήτησης τυχον επιζώντων είχαν ολοκληρωθεί 72 ώρες μετά το έγκλημα. Και τηλεοπτικές εικόνες από το μπάζωμα δείχνουν ότι δεν υπήρχαν πια σωστικά συνεργεία.
Είναι σχεδόν αδύνατο να λες συνέχεια ψέματα τη σημερινή εποχή της εικόνας και των σόσιαλ.
Αποδεικνύουν τι αδίστακτος Πινόκιο είσαι.