27 Μαρτίου 2024

Νίκος Παππάς: Είχε πρόσβαση στα ηχητικά για τα Τέμπη ο πρωθυπουργός;

 

«Πώς κατέληξε την επομένη μέρα στο συμπέρασμα περί ανθρώπινου λάθους;», αναρωτήθηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας
«Είχε πρόσβαση στα ηχητικά ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε με νόημα από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, Νίκος Παππάς, ο οποίος τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις για την κυβερνητική μονταζιέρα.


«Είχε μιλήσει με τον κ. Τερεζάκη; Πώς κατέληξε την επομένη μέρα στο συμπέρασμα περί ανθρώπινου λάθους;», ήταν τα ερωτήματα που πρόσθεσε με αποδέκτη τον πρωθυπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχει γίνει κοπτοραπτική και δεν ντρέπεστε και δεν έχετε πει μια συγγνώμη» είπε σε έντονο ύφος προς τα έδρανα της πλειοψηφίας, ασκώντας παράλληλα ολομέτωπη κριτική στη ΝΔ, καθώς στηλίτευσε τα πεπραγμένα της πλειοψηφίας τόσο για τις υποκλοπές όσο και για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου.

Κλείνοντας, ο Νίκος Παππάς κάλεσε τη ΝΔ να διευκρινίσει αν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη διεξαγωγή αδιάβλητων εκλογών χωρίς διαρροή προσωπικών δεδομένων ή εκμετάλλευση τους α λα Cambridge Analytica.

«Πρέπει να παραιτηθείτε για να ανασάνει ο λαός», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.