23 Φεβρουαρίου 2024

Μηταράκης καλεί τα στρατά για να τον ξελασπώσουν

 

Μετά το χουνέρι που έπαθε ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, με όλα τα έργα της γενιάς μας, όπως βαυκαλίζεται να τα αποκαλεί, να έχουν βαλτώσει και προκειμένου να μην γίνει ο εξευτελισμός του τέλειος, προσέτρεξε σε βοήθεια στα… στρατά.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια, «ο οποίος υπέγραψε την αποδοχή ανάληψης κατασκευής από τις ένοπλες δυνάμεις, του έργου του τελωνείου Χίου, για λογαριασμό του Λιμενικού Ταμείου Χίου».

Να δούμε την ΜΟΜΑ να κατασκευάζει την βασική σήμερα πύλη εισόδου ξένων επισκεπτών στο νησί, για να ολοκληρωθεί το… όνειρο.

Για τα άλλα έργα (φράγμα κόρης Γεφύρι, αεροδρόμιο, δικαστικό μέγαρο) συναντήθηκε με τον υφυπουργό Υποδομών κ. Νίκο Ταχιάο, ο οποίος – λέει – «τον διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο δεν θα δεχθεί αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και θα προβεί σε όποια απαραίτητη ενέργεια χρειάζεται, σε περίπτωση που το έργο δεν ξεκινήσει τους επόμενους μήνες».

Ποιό απ΄ όλα δεν διευκρινίζει, άλλωστε όλα έχουν σταματήσει, απλά ο κ. Μηταράκης παίζει τις… καθυστερήσεις.

Το θέμα, βέβαια, είναι αν υπάρχει πλέον έστω και ένας αφελής που να τον πιστεύει. Μάλλον και ο ίδιος ξέρει ότι δεν υπάρχει, αλλά κάτι πρέπει να πει για να δικαιολογήσει το γυροβολητό του για να μην χαθεί από την επικαιρότητα.

ΠΗΓΗ https://astraparis.gr/