13 Φεβρουαρίου 2024

Απόφαση Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ
Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Μ.Π.Ε.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει την κατάληψη μέχρι και την Δευτέρα 19/2, εκ νέου Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 19/2 στις 15:00 και να ορίσει

κινητοποίηση στις 13:30 στην πλατεία Καρλοβάσου την Πέμπτη 15/2 όπου έχει πάρει απόφαση συμμετοχής και ο Φοιτητικός Σύλλογος του Μαθηματικού ο οποίος έχει προχωρήσει και αυτός σε κατάληψη.

 Η κυβέρνηση, προσπαθώντας να ξεπεράσει την αμηχανία της μπροστά στις χιλιάδες νεολαίας που καταδικάζουν το ν/σ, στήνει ένα ψεύτικο δίπολο ανάμεσα στην τηλεξέταση και την συνέχιση του αγώνα μας. Αφού δεν έπιασαν οι απειλές, τα ψέματα για δήθεν μειοψηφίες που αντιδρούν, ο αυταρχισμός, τώρα επιστρατεύει ψεύτικα δίπολα για να ανακόψει τον αγώνα μας. Οι φοιτητές δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα κλιμακώσουμε τις δράσεις μας για να μην κατατεθεί το ν/σ στην βουλή, δεν θα υποκύψουμε στις απειλές και τον αυταρχισμό. Καλούμε τους καθηγητές να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα μας,να μην δεχτούν τις ηλεκτρονικές εξετάσεις. Απαιτούμε τις ώρες της κινητοποίησης την Πέμπτη 15/2 να μην δοθούν μαθήματα από τις 13:00 μέχρι τις 15.00.
...