8 Φεβρουαρίου 2024

ΔΙΑΝΟΧ: Έρχονται περικοπές για να καλυφτεί η τρύπα των 650.000€

 
Το οικονομικό συμμάζεμα της εταιρείας αλλά και η εξασφάλιση της βιωσιμότητας της είναι οι δυο πρωταρχικοί στόχοι του Κλέαρχου Χρύση που ανέλαβε την προεδρία της ΔΙΑΝΟΧ.
Με το οικονομικό άνοιγμα να εκτιμάται στα 650.000€ προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση είναι η καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι. 

Σύμφωνα με τον κ. Χρύση χτες καταβλήθηκαν οι μισθοδοσίες του προσωπικού για τον Δεκέμβριο ενώ αύριο θα πληρωθούν και για τον Ιανουάριο.
ο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για τους εργαζόμενους με μπλοκάκια αλλα και για τους προμηθευτές με τον κ. Χρύση να ζητά πίστωση χρόνου δεσμευόμενος ότι όποιος πρέπει να πληρωθεί θα πάρει τα χρήματά του.
 Προκειμένου να εξασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα η νέα διοίκηση προσανατολίζεται σε περικοπές  και σε μείωση του προσωπικού με δεδομένο όπως λέει ότι υπήρχε σε ορισμένες θέσεις πλεόνασμα.  Σε κάθε περίπτωση ο κ. Χρύσης ξεκαθαρίζει ότι η ΔΙΑΝΟΧ μπορεί να είναι βιώσιμη εφόσον προχωρήσει ο εξορθολογισμός της και αυξηθούν και τα ποσοστά της ανακύκλωσης.

ΠΗΓΗ https://tvpatrida.gr/