31 Ιανουαρίου 2024

Ο μόνος που δεν κάνει ερωτήσεις στη Βουλή είναι ο βουλευτής Σάμου

 


Η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου για την ενίσχυση της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη.

Η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου για την ενίσχυση της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη.


Το ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου έφερε με αναφορά της στη Βουλή η Μίκα Ιατρίδη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από σχετική επιστολή που έλαβε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου.


Στην αναφορά της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων σημειώνει ότι, σύμφωνα με την επιστολή της Ένωσης, «επειδή η Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου υπηρετεί τα σύνορα της χώρας, γίνεται εύκολα αντιληπτό πώς η ορθή και πλήρης λειτουργικότητα της αποτελεί αφ’ ενός μεν παράγοντα ζωτικής σημασίας για τη χώρα ένεκα του τουρισμού του οποίου προσελκύει και οφείλει να αντανακλά το ήθος, το πολιτισμό και το υψηλό επίπεδο παροχής Υπηρεσιών της χώρας, στους πολίτες και προς το εξωτερικό, αφ’ ετέρου δε προπύργιο φύλαξης του κράτους και των θεσμών».


Έτσι, με την αναφορά της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Μίκα Ιατρίδη ζητά να ληφθεί η απαραίτητη μέριμνα ώστε να ενισχυθεί με προσωπικό η Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.