27 Ιανουαρίου 2024

Άλλα έλεγε ως υποψήφιος Βουλευτής για το κέντρο στου Ζερβού και άλλα έπραξε αφού εξέλεγη...πότε έλεγε αλήθεια πριν η μετά;

Εκεί παραβρέθηκε  και ο τότε υποψήφιος Βουλευτής της Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης μεταξύ των άλλων ακούστηκε να λέει 

.<<Ακούσθηκε και η άποψη του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, ώστε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών ν’ αναλάβει δωρεάν την υπόθεση.>>


Χριστόδουλος Στεφανάδης (Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ): 

Πράγματι η κυβέρνηση με την ιδεοληψία και την αδυναμία έφερε σε αυτή την κατάσταση το νησί.

Υποβάθμισε τις ζωές μας και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Η οργή του λαού εκφράζεται σε μια ενιαία άποψη και στάση από όλους μας. Το ερώτημα είναι, ότι συγκέντρωση και να γίνει, όσα ψηφίσματα και να γίνουν, όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση, που είναι απερχόμενη, δεν μπορεί να σταματήσει η να μεταθέσει την ημερομηνία του διαγωνισμού.

Μην υποτιμούμε την δικαιοσύνη, πιστεύω ότι για να δοθεί λύση πρέπει να υποστηριχτεί αυτό που είπε ο κ. Ελευθερόγλου.


Μετά βέβαια και την εκλογή του τα ξέχασε αυτά που έλεγε και έγινε ένθερμος υποστηρικτής της Κυβέρνησης 


25 Σεπτεμβρίου 2020   δελτίο τύπου  

Σήμερα, επισκεφθήκαμε το ΚΥΤ Σάμου και ενημερωθήκαμε από τον Διοικητή κ. Αξιώτη, ο οποίος - αξίζει να σημειωθεί - παράγει πολύ σημαντικό έργο σε δύσκολες συνθήκες.

Διαπιστώθηκαν οι επιτακτικές ανάγκες του κέντρου για ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ειδικά υπό τις υπάρχουσες συνθήκες μίας παγκόσμιας πανδημίας. 

Επικοινώνησα κατευθείαν με τον κ. Υφυπουργό Υγείας και τον κ. Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα. Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι θα δρομολογήσουν άμεσες λύσεις!



18 Σεπτεμβρίου 2021  · 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ




Μετά από το άνοιγμα της νέας δομής φιλοξενίας, στη θέση Ζερβού, ανοίγει ο δρόμος για την τελική φάση εκκένωσης του επαίσχυντου καταυλισμού στη πόλη της Σάμου. 

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis θα αποδώσει πανηγυρικά το χώρο στη Σαμιακή κοινωνία.

Ένα χώρο που "στέγαζε" για πολλά χρόνια ανθρώπινο πόνο και εξαθλίωση για τους πρόσφυγες- μετανάστες αλλά και απογοήτευση ακόμη και οργή για τους πολίτες.

Η Κυβέρνηση της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis υλοποιεί μια δέσμευση. Μία δέσμευση που με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο κάνει πράξη το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ο Υπουργός κ. Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi)



Η δέσμευση αυτή πραγματοποιείται παρά τη δυσπιστία, τις αμφιβολίες αλλά και τις αντιδράσεις ( δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες) ομάδων συμπολιτών μας αλλά και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικών φορέων.

Ο τελικός στόχος που έχει θέσει η Κυβέρνηση για την πλήρη αποσυμφόρηση της Σάμου υλοποιείται!....

ΠΗΓΗ https://samostoday.gr/