10 Οκτωβρίου 2023

Π. Μαρινάκης: Ο στόχος επετεύχθη σε μία Κυριακή ήδη κατά τα 7/13 – Τα στοιχεία αποτυπώνουν μια πολιτική εμπιστοσύνη

 

Ο στόχος επετεύχθη σε μία Κυριακή ήδη κατά τα 7/13, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων απαντώντας σε ερώτηση για τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών.

Όπως είπε «έχει εκφραστεί από τον πρωθυπουργό, ο στόχος είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε το σύνολο των Περιφερειών, ο στόχος επετεύχθη σε μία Κυριακή ήδη κατά τα 7/13 και σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις οι επιλογές μας έχουν περάσει στον δεύτερο γύρο» ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι «προφανώς παραμένει ο ίδιος στόχος που έχει τεθεί γιατί οι εκλογές είτε κρίνονται στον πρώτο γύρο είτε κρίνονται σε δυο γύρους».

Έκανε λόγο για στοιχεία που αποτυπώνουν μια πολιτική εμπιστοσύνη και υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη σημασία να εκλέγονται άξιοι άνθρωποι.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή και υπογράμμισε ότι έχουμε καθήκον όσοι έχουμε το οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα να πείσουμε τον κόσμο να προσέρχεται ενώ εξήρε τη σημασία του να έχεις το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε μπροστά τον τόπο.

Για το θέμα των ομοφοβικών δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου ερωτηθείς σχετικά είπε ότι οι ύβρεις κατά οποιοδήποτε προσώπου δεν μπαίνουν στη σφαίρα της πολιτικής αντιπαράθεσης ενώ πρόσθεσε ότι ο Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης εξέφρασαν προσωπικές απόψεις. Όπως είπε είναι «σημαντικό να συμφωνήσουμε οι πολιτικές δυνάμεις να είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια λεκτική ή σωματική συμπεριφορά».