25 Μαΐου 2023

Δήλωση βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη, μετά την εκλογική διαδικασία «Οι εκλογές της 21ης Μαΐου απετέλεσαν ένα ορόσημο στην πολιτική ιστορία της χώρας μας μετά τη Μεταπολίτευση. Ο ελληνικός λαός, με την ψήφο του, έδωσε στην Νέα Δημοκρατία και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μία σαρωτική νίκη. Η Νέα Δημοκρατία, μία παράταξη που είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και των συμφερόντων της πατρίδας μας, κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα σε πρωτοφανείς κρίσεις, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

Επιπλέον, αποδοκίμασε πρακτικές του παρελθόντος, τοξικές για την πολιτική ζωή του τόπου.

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στον Νομό μας, μας δίνει τη δυνατότητα, να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά σε όλους τους τομείς. Όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Είναι μεγάλη μου τιμή που η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, για ακόμα μία φορά. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου.

Μαζί πετύχαμε πολλά. Τώρα, είναι η ώρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε, αδιάκοπα, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Με τη μεγάλη ευθύνη που συνοδεύει ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα.»