3 Μαΐου 2023

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΛ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου πραγματοποίησαν τέσσερις (4) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις.

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ» (ΜΝΑΕ), με θέμα :  «Διασύνδεση της Επιχειρηματικότητάς στην Επαγγελματική  Εκπαίδευση», οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου πραγματοποίησαν τέσσερις (4)  Εκπαιδευτικές Επισκέψεις.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν χωρίς μεταφορική επιβάρυνση:

Ø  Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΔΕΗ Σάμου, στο Κοκκάρι.

Ø  Το Επιμελητήριο Σάμου

Ø  Τα Ελληνικά Θερμοκήπια Α.Ε. Σάμου με την πρότυπη υδροπονική καλλιέργεια του «Τomaccini» Σάμου και το Θερμοκήπιο των αδελφών Γαρουφαλλή με τις Ορχιδέες.

Ø  Το Μουσείο Οίνου της ΕΟΣ Σάμου.

Σκοπός των εκπαιδευτικών επισκέψεων ήταν ν’  αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο σκέψης και έμπνευσης για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργία νέων ευκαιριών βιωματικής μάθησης στο πεδίο της Επιχειρηματικής - Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό, την πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας που έχει ως στόχο τη διάχυση των πληροφοριών του προγράμματος στην ευρύτερη κοινωνία. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 11:00 το πρωί.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Η συντονίστρια του προγράμματος

Χαριλάου Ειρήνη