14 Απριλίου 2023

Θα δούμε αεροπλάνο στην γραμμή Κωνσταντινούπολη – Μυτιλήνη;



 Η Τουρκική Pegasus Airlines για ακόμη μια χρονιά δήλωσε ενδιαφέρον για την αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων, όμως μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλει πρόγραμμα δρομολογίων
Άλλη μια χρονιά η Τουρκική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Pegasus Airlines εκδήλωσε ενδιαφέρον για να δρομολογήσει αεροσκάφος στην γραμμή Κωνσταντινούπολη – Μυτιλήνη, όπως και στην γραμμή Κωνσταντινούπολη – Ρόδος. 

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η εταιρεία έχει ζήτησε και έλαβε χρονικές περιόδους  (slot) που μπορούν τα αεροσκάφη της να προσεγγίζουν τα αεροδρόμια της Μυτιλήνης και της Ρόδου. Όμως μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει ενημερώσει το αεροδρόμιο Μυτιλήνης για το πρόγραμμα δρομολογίων της.

 

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται πως η εταιρεία ενδιαφέρεται για την γραμμή όμως είναι άγνωστο αν τελικά θα δρομολογήσει αεροσκάφος. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον για την δρομολόγηση αεροσκάφους στην γραμμή Κωνσταντινούπολη – Μυτιλήνη. Όμως, μέχρι, σήμερα το ενδιαφέρον της εταιρίας δεν έχει μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πράξη.

 

Η Pegasus Airlines θεωρείται ο μεγαλύτερο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της Τουρκίας, πετά σε 128 προορισμούς, εκ των οποίων οι 36 είναι εσωτερικού και οι 92 εξωτερικού, σε 47 χώρες.


ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/