7 Φεβρουαρίου 2023

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη μεγάλη έκθεση τουρισμού IMTM

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου στην BOOT DUSSELDORF, επόμενος σταθμός στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με έμφαση στο τρίπτυχο “sailing, yachting και water sports”, είναι η μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση “ΙΜΤΜ 2023” στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023 όπου και εκεί τα νησιά της Δωδεκανήσου και οι επιχειρήσεις τους θα προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Στόχος για ακόμα μία φορά, η προσέλκυση περισσότερων και ποιοτικότερων επισκεπτών, καθώς και η σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Με δικό του περίπτερο στο Pavilion 2 (booths 1 και 2), το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα προβάλει τα νησιά μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους στην τουριστική αγορά του Ισραήλ και των γειτονικών χωρών, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως στον θαλάσσιο, στον γαστρονομικό κ.ά.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις εταιρικές τους συναντήσεις.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις γνωριμίας με τα Δωδεκάνησα.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων, το Επιμελητήριο καλεί τους επιχειρηματίες, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://rhodes-conference.gr/imtm/

ΠΗΓΗ https://www.rodiaki.gr/