12 Φεβρουαρίου 2023

Προστασία της ιδιοκτησίας και των κατοικιών των Ελλήνων

 


Οι Έλληνες πολίτες καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με την ψήφο μας τους  ισοδύναμα συνυπαίτιους και υπόλογους, εμφανείς εταίρους και  τρικομματικούς συγκυβερνήτες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ που απαλλοτριώνουν τη λαϊκή κατοικία! 


Με τη συμμετοχή μας στη Βουλή θα προχωρήσουμε σε ακύρωση των σχετικών αντιλαϊκών νόμων και σε θεσμική επανομοθέτηση για να ξεπεραστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου βάση της οποίας, θα συνεχίσουν να αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων οι καρχαρίες καπιταλιστές με τα κοράκια τους μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Πρώτη πράξη της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας είναι η δήμευση της ακίνητης ενυπόθηκης περιουσίας των τραπεζών και η απόδοση στους ιδιοκτήτες τους με το 10-15% του χρηματικού ποσού του των κόκκινων δανείων που καταχρηστικά και προκλητικά παραχώρησαν οι τράπεζες στους διαπλεκόμενους εισπράκτορες τους!

Η Συλλογική Ηγεσία της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας 

20 Κόμματα και συλλογικότητες απαρτίζουν την δύναμη μας. Είμαστε μια Ανοικτή Συλλογική Ηγεσία που συνεχώς διευρύνεται ισότιμα. Δεν είμαστε ένα ακόμη προσωποκεντρικό σχήμα. Φέρνουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό και τον εφαρμόζουμε. Δεν είμαστε τα κλασικά κόμματα με τις φράξιες και τις εσωτερικές αλληλοϋπονομεύσεις ανταγωνιστικών κυκλωμάτων. Η Ενότητα είναι διασφαλισμένη με αρχές και αξίες που ενώνουν όλους τους Έλληνες. Μετά την άμεση συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής (Εθνικού Συμβουλίου) της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας θα προβούμε σε εκτενείς ανακοινώσεις με αναλυτική αναφορά, για το σύνολο των κομμάτων και τα ονοματεπώνυμα των στελεχών, επειδή κάθε μέρα προστίθενται διαρκώς και περισσότερα. 

Διευκρινήσεις σχετικά με ανυπόστατα δημοσιεύματα



Το σύστημα δεν αντέχει την λαϊκή αμφισβήτηση και επιτίθεται με ψεύδη για να αποτρέψει τον κώδικα αντίστασης που εκφράζει η Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα. Σας ενημερώνουμε πρώτον, ότι η πολιτική μας οργάνωση περιλαμβάνει το ευρύ πολιτικό τόξο των δυνάμεων που προέρχονται από το Κέντρο, τη Λαϊκή Πατριωτική Δεξιά, το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την Πατριωτική Αριστερά. Δεν έχουμε μαζί μας ακροδεξιούς ναζιστές και ακροαριστερούς εθνομηδενιστές. Δεύτερο δεν έχουμε τη παραμικρή σχέση με τη κ Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και αυτά που γράφτηκαν ήταν αποκύημα δημοσιογραφικής διασταλτικής φαντασίας. Το δε ΔΗΠΑΚ είναι ένα μόνο από τα 20 κόμματα και συλλογικότητες που συνεργάζονται και δεν επιβάλλει την ταυτότητα του στα υπόλοιπα, καθότι όλοι διατηρούν την οργανωτική τους αυτονομία και πολιτική αυτοτελή υπόσταση.