20 Φεβρουαρίου 2023

Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ κατά Μηταράκη "Η φύλαξη των συνόρων δεν είναι πολιτική τοποθέτηση, ούτε επιλογή αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας"
Το γάντι των δηλώσεων Μηταράκη περί φύλαξης των συνόρων και ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνει το ΠΑΣΟΚ, με τους δύο υποψήφιους Βουλευτές Χριστόφορο Κριμιζή και Λίτσα Λύκου, να περνούν στην αντεπίθεση βγάζοντας «στη σέντρα» τον Υπ. Μετανάστευσης. 


Στην κοινή ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν όχι μόνο ότι το ΠΑΣΟΚ ουδέποτε τάχθηκε με την «πολιτική» των ανοιχτών συνόρων αλλά και ότι διαφωνούν με τη βασική πολιτική της Ν.Δ., που θεωρεί ότι προϋπόθεση όλων είναι η δημιουργία υπερδομής στη Χίο. 

Αναλυτικά αναφέρουν:

Κύριε υπουργέ, το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά χαρακτηρίζονταν από πατριωτική συνείδηση.

 Ουδέποτε διαφωνήσαμε με την αυτονόητη υποχρέωση σας, την φύλαξη των συνόρων μας, την οποία η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση οφείλει να θέτει σε άμεση προτεραιότητα. 

Αυτό όμως δεν αποτελεί ούτε πολιτική τοποθέτηση, ούτε επιλογή σας κ. Μηταράκη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας! 

Ήμασταν κάθετα αντίθετοι με την "πολιτική" των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και εξακολουθούμε να είμαστε! Επομένως μην ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα ζητώντας να θολώσετε τα νερά γιατί μάλλον σε εσας επιστρέφει.

Εμείς διαφωνούμε με τον κορμό της μεταναστευτικής πολιτικής σας που βάζει ως προϋπόθεση όλων την δημιουργία υπερδομής. Δηλαδή με την εξολοκλήρου διεκπαιρέωση της διαδικασίας εξέτασης - απόρριψης των αιτημάτων ασύλου στα πέντε ακριτικά νησιά! 

Δεν θα γίνουμε εμείς εδώ οι χωροφύλακες της Ευρώπης, όσα χρήματα και αν μοιράσετε με τον νόμιμο μεν αλλά προσφιλή σας δε αδιαφανή τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε σε εσάς αλλά και σε κανέναν άλλον καλοθελητή από το κόμμα σας να μας επιβάλλει αυτήν την πολιτική. 

Επομένως αποδεχτείτε την χρεοκοπία των ματαιόδοξων και ζημιογόνων για την πατρίδα μας σχεδίων και ελάτε να συζητήσουμε ποιό μερίδιο ευθύνης ανάλογει στον νομό μας στην βάση των ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και αφήστε επιτέλους τις υπεκφυγές!

πηγή https://www.politischios.gr/