26 Φεβρουαρίου 2023

Ο Πολάκης έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

 


Εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος αφήνει τον Παύλο Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντάς του ουσιαστικά την πόρτα του εξόδου και από το κόμμα.

Η ανάρτησή του με την οποία εξαπέλυε επίθεση που θύμιζε επικήρυξη στην άγρια Δύση κατά δημοσιογράφων, δικαστών και αξιωματούχων,αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και επιτάχυνε τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, καθώς οι πληροφορίες επέμεναν πως δεν επρόκειτο να δεχθεί να είναι υποψήφιος εφόσον δεν ήταν και ο εκλεκτός του υποψήφιος στο νομό Χανίων.

Με προσωπική του απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει, επίσης, αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

ΠΗΓΗ https://ellada24.gr/