6 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Λέρου :Επί των Επάλξεων οι Αρχές και η κοινωνία για το ναυάγιο

 

Στην μεγάλη τραγωδία με το ναυάγιο της λέμβου που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθουν ανθρώπινες ζωές αναφέρεται με ανακοίνωση του ο δήμος Λέρου.  Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Για ακόμη μία φορά οι αρχές και η Λεριακή κοινωνία δείχνουν την αγάπη και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο τους αψηφώντας καιρικές συνθήκες και δυσκολίες .

Από νωρίς το πρωί καταβάλλεται κάθε προσπάθεια διάσωσης κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες μετά το ναυάγιο φουσκωτής λέμβου που προκλήθηκε στην περιοχή του βιολογικού στην οποία επέβαιναν μικρά παιδιά και ενήλικες.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον Λιμενάρχη και τους Λιμενικούς, στα Πλωτά του Λιμενικού, στον Διοικητή ΑΤ και τους Αστυνομικούς, στον Φρούραρχο Διοικητή της ΥΝΤΕΛ και το προσωπικό, στον Κ. Γιώργο Κουμπάρο υπεύθυνο του βιολογικού, την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κα Μαρία Παυλίδη, στην Πρόεδρο και τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης, στον Διοικητή της Πυροσβεστικής και τους Πυροσβέστες, στους ψαράδες μας που συνέδραμαν με τα αλιευτικά τους, στα Εναέρια μέσα και σε όλους τους συμπατριώτες μας που αστραπιαία μάζεψαν είδη ρουχισμού και οτιδήποτε άλλο χρήσιμο.

Τέλος  να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ, τους Γιατρούς, το Νοσηλευτικό προσωπικό και τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου μας καθώς και τον Διευθυντή Κ.Ι Κούρλα για την άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης των συνανθρώπων μας που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

Εύχομαι να είναι το τελευταίο περιστατικό στο οποίο χάνονται ανθρώπινες ζωές αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες διακινητές ανθρώπινου πόνου και ελπίδας στον βωμό του χρήματος.

ΠΗΓΗ https://www.skyrodos.gr/