9 Ιανουαρίου 2023

Παναγιώτης Τζένος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο διευθυντής των «Παραπολιτικών»



 Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο διευθυντής του ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 46 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα, καθώς υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένας γιατρός που βρισκόταν στο ξενοδοχείο προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.



Η ανακοίνωση του ομίλου «Παραπολιτικά»

«Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή "προδομένος" από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφραγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιου του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου».