7 Νοεμβρίου 2022

Ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος σήμερα στην TV100

 


     Μετά από 10ετή απουσία ο Γιώργος Πιπερόπουλος επίτιμος Καθηγητής Μάνατζμεντ του Βρετανικού Πανεπιστημίου Durham, επιστρέφει στο «γυαλί» αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 21:00 στη δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης TV100 φιλοξενούμενος στην πρεμιέρα της νέας, ωριαίας, τηλεοπτικής εκπομπής «Εφ΄ όλης της Ύλης» που θα κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Κοντογουλίδης.


     Ο Γιώργος Πιπερόπουλος ο Θεσσαλονικιός που γεννήθηκε στην Κατερίνη και έκανε δεύτερη πατρίδα του την Συμπρωτεύουσα, είχε επί τρεις δεκαετίες πολύ συχνές συμμετοχές σε εκπομπές Εθνικών και περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών πριν συνταξιοδοτηθεί από τη θέση του Καθηγητή και  Προέδρου του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
     Ο Βασίλης Κοντογουλίδης θα φιλοξενήσει τον Γιώργο Πιπερόπουλο αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο δεύτερο ημίωρο της νέας τηλεοπτικής εκπομπής και συγκεκριμένα στις 21:30 και μετά την δεκαετή απουσία του από τα Ελληνικά δρώμενα αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις καθώς θα τοποθετηθεί «Εφ΄ όλης της ύλης» με το δικό του, γνωστό στο ελληνικό ράδιο-τηλεοπτικό κοινό γλαφυρό και πιπεράτο στυλ. Σημειώνεται ότι στην αυριανή εκπομπή στο πρώτο ημίωρο 21:00 με 21:30 θα φιλοξενηθεί η γνωστή δημοσιογράφος συγγραφεύς κ Βίκυ Φλέσσα.
     Οι εκτός εμβέλειας της τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV00 τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή στο YouTube και διαδικτυακά στο https://fm100.gr/live/tv100