10 Νοεμβρίου 2022

Συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Σάμου στη Διεθνή Έκθεση στην Πολωνία.

Πρόσκληση για την προσφορά τοπικών προϊόντων στα πλαίσια της προβολής αυτών στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδίου στην Πολωνία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι  ο Δήμος Δυτικής Σάμου  θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδίου στη Βαρσοβία TT WARSAW 2022 https://ttwarsaw.pl/en/       η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Νοεμβρίου 2022 στη πρωτεύουσα της Πολωνίας.


Ο δήμος με τριμελή αποστολή  και δικό του περίπτερο, στα πλαίσια των ενεργειών που γίνονται εδώ και ένα χρόνο, συνεχίζει τις προσπάθειες ανάδειξης της νήσου Σάμου στην Πολωνική αγορά.

Πρόκειται για μία έκθεση αφιερωμένη  στον  τουρισμό , τον πολιτισμό και την γαστρονομία ανερχόμενων  προορισμών  με έμφαση στην ελληνική γαστρονομία και στα τοπικά  προϊόντα.

Από πλευράς μας στοχεύουμε με την συμμετοχή μας να παρουσιάσουμε το ευρύ φάσμα της δυναμικής και των παροχών του νησιού μας δίνοντας έμφαση στην μοναδικότητα που μας διακρίνει σε κάθε  τομέα.

Έχοντας μελετήσει τα στατιστικά των αφίξεων του αεροδρομίου «Αρίσταρχος» από το 2017 έως και σήμερα θεωρούμε ότι η πολωνική αγορά δείχνει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο νησί μας.

Καλούνται  λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού, στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης που τους διακρίνει  να συμμετέχουν  με τα προϊόντα τους  στη έκθεση δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους επισκέπτες να πάρουν μία πρώτη γεύση από τα πιστοποιημένα και διακεκριμένα προϊόντα της Σάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  επικοινωνήσουν  για τα διαδικαστικά έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στα εξής τηλέφωνα : 22733 50871  και 6970821266.