31 Οκτωβρίου 2022

Στο πρωτοδικείο Χίου η απάντηση στα σχέδια του Μηταράκη για το Θόλος



 Πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Χίου να δώσουν το «παρών» την προσεχή Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:30 στο πρωτοδικείο Χίου, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του υπουργείου Μετανάστευσης για την πρόσβαση στην περιοχή του Θόλους, απευθύνει με ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου. Αναλυτικά:

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου μαζί με τα τοπικά συμβούλια των οικισμών της περιοχής του Θόλους, καλούν τους συμπατριώτες μας στο πρωτοδικείο της Χίου την Τετάρτη ώρα 11.30 π.μ., προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για την νέα επίθεση της κυβέρνησης και του υπουργού της κ. Μηταράκη στο νησί μας.

Συγκεκριμένα προσφεύγουν ξανά στα δικαστήρια για να πετύχουν τη διέλευση των εργολάβων τους στη δημοτική περιοχή του Θόλους, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τη θέληση του χιώτικου λαού για καμιά υπερδομή – φυλακή πάνω στο νησί μας.

Προτιμούν να πετάξουν 58 εκατομμύρια στον εγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας και μάλιστα σε εποχές που αυξάνει η επιθετικότητα της τουρκικής επεκτατικότητας, αντί να τα δώσουν στην εκπαίδευση και στην υγεία του νησιού, γενικά σε έργα υποδομής και ποιότητας ζωής.

Καλούμε τους πάντες να δώσουν το παρών πριν είναι αργά για όλους μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επιμονή κυβέρνησης – Μηταράκη για την καταστροφή του τόπου μας.

Φωτό από την κινητοποίηση στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


ΠΗΓΗ https://astraparis.gr/