14 Σεπτεμβρίου 2022

Μουτζούρης – Κύτελης δίδυμο της Νέας Δημοκρατίας



 Συναντήσεις «μεταξύ άρτου και οίνου» το Σάββατο  με σκοπό την άμβλυνση αντιθέσεων και τη συγκρότηση ψηφοδελτίων

Στο πάρκο Καραπαναγιώτη της Μυτιλήνης, κάτω από τη σκιά των δένδρων δίπλα από το παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τραπέζι με στόχο έναν και μοναδικό. Να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις που έχουν προκληθεί στην τριετία της διοίκησης τους μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και πολιτικών φίλων του Κώστα Μουτζούρη.


 Αλλά και μεταξύ του Κώστα Μουτζούρη και πολιτικών φίλων του Στρατή Κύτελη. «Μα εγώ δε του μιλάω αυτουνού» είπε στον προσκαλούντα, γνωστός αυτοδιοικητικός που κλήθηκε. Για να εισπράξει την απάντηση «έλα μωρέ, αυτά γίνονται. Έλα να τα βρείτε....».


Στο τραπέζι (σύνηθες τα καλοκαιρινά μεσημέρια του Σαββάτου αλλά όχι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα) παραβρέθηκαν ο Κώστας Μουτζούρης, ο Στρατής Κύτελης,  ο Δημήτρης Βουνάτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός και άλλοι.


Άγνωστο παραμένει πόσοι κλήθηκαν στο «κυανόκρανο» τραπέζωμα αλλά γεγονός πλέον παραμένει ένα. Η αποδεικνυόμενη πλέον πλήρης ταύτιση του Στρατή Κύτελη και του Κώστα Μουτζούρη ως αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατάις στο Δήμο Μυτιλήνης και στην περιφέρεια βορείου Αιγαίου. Αν συμπληρωθεί και το όνομα του Απόστολου Αλατζά, στενού συνεργάτη του Κώστα Μουτζούρη στην περιφέρεια βορείου Αιγαίου, ως ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο της Δυτικής Λέσβου το παζλ των «κυβερνητικών» – προς το παρόν – σε Δήμους της Λέσβου και στην Περιφέρεια κλείνει.   

ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/