27 Μαΐου 2022

Η Ρόδος εξελίσσεται σε προορισμό ξένων και ελληνικών τηλεοπτικών παραγωγών

 

Στον απόλυτο προορισμό ξένων και ελληνικών τηλεοπτικών παραγωγών έχει εξελιχθεί η Ρόδος! Μετά τη σουηδική και φινλανδική έκδοση του δημοφιλούς τηλεριάλιτι “The Bachelor”, που γυρίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο νησί, η Ρόδος προσέλκυσε και τους παραγωγούς της τηλεοπτικής εκπομπής “Loaded in Paradise”. Πρόκειται για ένα σόου τύπου ριάλιτι-δράσης τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 20 Ιουνίου και θα προβληθεί στο ITV NETWORK!


Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ», στο τηλεοπτικό παιχνίδι θα λάβουν μέρος πέντε ζευγάρια νεαρών Άγγλων /Αγγλίδων. Στόχος των διαγωνιζόμενων ζευγαριών, είναι να αποκτήσουν μια πιστωτική κάρτα που θα βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, σα να επρόκειτο για κυνήγι θησαυρού. Όποιο ζευγάρι την αποκτήσει θα είναι το ζευγάρι των spenders και για 48 ώρες θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα σε όποια δραστηριότητα το ευχαριστεί από αυτές που θα του προτείνει η παραγωγή (να φάει σε ένα ωραίο εστιατόριο, να κάνει μια βόλτα με ένα πολυτελές αμάξι, να κάνει μια εκδρομή με ενα yacht κλπ).



Τα υπόλοιπα 4 ζευγάρια που θα αποκαλούνται chasers θα προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι των spenders μέσω tracking system που θα έχουν στα κινητά τους τηλέφωνα και αν καταφέρουν να το εντοπίσουν εγκαίρως στο σημείο που κάνουν spending θα αλλάζει η κάρτα “χέρια” και θα περνάει στο ζευγάρι που τους εντόπισε που θα γίνεται αυτό ζευγάρι spenders. Κάθε φορά που θα ολοκληρώνονται οι 48 ώρες θα πηγαίνουν όλα τα ζευγάρια σε μια βίλα που θα έχει νοικιάσει η παραγωγή για ανασυγκρότηση δυνάμεων. Το δε φινάλε του σόου θα είναι φαντασμαγορικό και πρόκειται να γυριστεί στην περιοχή της Λίνδου! Η εκπομπή θα αναδείξει όχι απλά τα εντυπωσιακά τοπία της Ρόδου αλλά και τις διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει το νησί, καθώς τα ζευγάρια θα είναι συνεχώς σε κίνηση ή θα πραγματοποιούν κάποιες δραστηριότητες και θα διασκεδάζουν.
Το σόου έχει μεγάλη τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και θα λειτουργήσει σε κάθε περίπτωση ως μία πρώτης τάξης διαφήμιση για τη Ρόδο στη βασικότερη τουριστική αγορά του νησιού! Γυρίσματα έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Ρόδου με τη βοήθεια του Δήμου.
Πριν όμως από το αγγλικό ριάλιτι, θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο γυρίσματα της δημοφιλούς ελληνικής τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται από το “Mega”. Οι παραγωγοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο Ρόδου και το γραφείο Δημοσίων σχέσεων και έχουν ήδη επιλεγεί οι τοποθεσίες, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα κατά το διάστημα από 2 έως 5 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Μεσαιωνική Πόλη, στη Λίνδο, στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και στις Πηγές Καλλιθέας.
Σημειώνεται τέλος, ότι ολοκληρώνονται εντός των επόμενων ημερών και πάλι με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου τα γυρίσματα των ριάλιτι Finding Prince Charming και Finding Princess Charming που θα προβληθούν στη γερμανική TV.
To “Finding Prince Charming” (Βρίσκοντας τον γοητευτικό πρίγκιπα) είναι ένα τηλεριάλιτι που βασίζεται σε βρετανικό φορμάτ. Η εκπομπή είναι μία παραλλαγή του δημοφιλούς ανά τον κόσμο “The Bachelor” όπου 20 διαγωνιζόμενες παίκτριες προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά ενός εργένη. Στην περίπτωση του “Prince Charming” 20 διαγωνιζόμενοι άντρες προσπαθούν να «κατακτήσουν» την καρδιά του πρωταγωνιστή εργένη. Νικητής του σόου θα είναι αυτός που θα επιλέξει στο τέλος ο «γοητευτικός πρίγκιπας». Τα γυρίσματα διήρκεσαν συνολικά οκτώ εβδομάδες και πραγματοποιήθηκαν σε βίλα στην περιοχή της Φιλερήμου και σε διάφορα σημεία του νησιού.
Παράλληλα με το “Prince Charming” πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του σόου “Princess Charming”. Σε αυτή την εκδοχή του τηλεριάλιτι, η κεντρική πρωταγωνίστρια είναι μία «γοητευτική πριγκίπισσα», την καρδιά της οποίας διεκδικούν 20 διαγωνιζόμενες. Και οι δύο εκπομπές προβάλλονται στην Prime time του τηλεοπτικού σταθμού VOX και σημειώνουν μεγάλη τηλεθέαση.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr