28 Ιανουαρίου 2022

On the Beach: Ρεκόρ διετίας στις κρατήσεις διακοπών στη Βρετανία – Απογειώνονται Ρόδος και Κρήτη
 H Ελλάδα είναι στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Βρετανών για διακοπές, όπως φαίνεται όπως τις κρατήσεις που κορυφώνονται αυτή την περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express.

Ειδικότερα, στην On the Beach, η Ρόδος και η Κρήτη είναι εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές ενώ και η Ισπανία (Τενερίφη, Μαγιόρκα και Λανθαρότε) είναι κορυφαίος προορισμός. Επιπλέον, στο top 10 βρίσκεται και η Τουρκία με την Αττάλεια και το Νταλαμαν, ενώ άλλοι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Πορτογαλία δεν βρίσκονται στη λίστα.

Τη μεγαλύτερη αύξηση κρατήσεων παρουσιάζουν τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά.


Οι ταξιδιωτικές εταιρίες του Ην. Βασιλείου καταγράφουν εκτόξευση των κρατήσεων για διακοπές το 2022. Η On the Beach καταγράφει αύξηση 150% στις πωλήσεις, με την εταιρία να προβλέπει αυτό το Σαββατοκύριακο το μεγαλύτερο κύμα κρατήσεων διακοπών στην ταξιδιωτική βιομηχανία τα τελευταία 2 χρόνια.

Σύμφωνα με την On the Beach, η κατάργηση των απαιτήσεων τεστ προσφέρει στους Βρετανούς την ηρεμία του νου που χρειάζονται για να κάνουν κρατήσεις διακοπών με ασφάλεια.

Πηγή tornosnews.gr

Χριστίνα Λαΐνοπούλου