30 Ιανουαρίου 2022

Jet2holidays: Αύξηση 150% στις πωλήσεις διακοπών για Ελλάδα Η άρση των «περιττών και ανεπιθύμητων» ταξιδιωτικών περιορισμών της Βρετανίας,  ανεβάζει τις κρατήσεις. Σχεδόν οι μισοί πελάτες (47%) της Jet2holidays είναι πιο πιθανό να κλείσουν διακοπές στο εξωτερικό.

Η εβδομαδιαία παρακολούθηση της εμπιστοσύνης των πελατών σχετικά με τα ταξίδια αποκάλυψε άνοδο στην εμπιστοσύνη μετά τη χαλάρωση των περιορισμών.

Περισσότεροι από τους μισούς (56%) αισθάνονται σίγουροι για τα ταξίδια, το υψηλότερο ποσοστό από τον Οκτώβριο του 2021.
Αυτό αντιπροσωπεύει επίσης άλμα άνω των δέκα ποσοστιαίων μονάδων από πριν από δύο εβδομάδες, που το ποσοστό ήταν 44%.

Τα στοιχεία πωλήσεων δείχνουν ότι αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη μεταφράστηκε σε κρατήσεις.

Jet2holidays: Αύξηση 150% στις πωλήσεις διακοπών και για Ελλάδα
Η Jet2holidays είδε αύξηση 150% στις κρατήσεις μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης, με πωλήσεις μέσω ανεξάρτητων πρακτόρων σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια και Βαλεαρίδες Νήσοι, η Μάλτα και η Πορτογαλία.

«Αυτό δείχνει ότι η ζήτηση επιστρέφει στα προ της πανδημίας επίπεδα, χωρίς σημάδια αυτής της επιβράδυνσης κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακά πολύ δημοφιλής περιόδου για κρατήσεις διακοπών», ανέφερε η εταιρεία.

Η άρση των περιορισμών είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν οι πελάτες
«Ο Ιανουάριος είναι παραδοσιακά ένας σημαντικός μήνας για κρατήσεις σε διακοπές, δήλωσε ο Steve Heapy διευθύνων σύμβουλος της Jet2.

Επομένως αυτή η επιστροφή στην εμπιστοσύνη των πελατών έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Μετά από τόση αβεβαιότητα, η χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών ζέστανε την παγωμένη ζήτηση από πελάτες που θέλουν απλώς να απολαύσουν λίγο χρόνο μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, είτε τον ήλιο είτε σε ένα διάλειμμα στην πόλη».

Όπως πρόσθεσε «είναι σαφές ότι η άρση των περιττών και ανεπιθύμητων περιορισμών είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν οι πελάτες.

Εργαζόμαστε σκληρά για να υποστηρίξουμε τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας ταξιδιωτικών πρακτορείων».

Πηγή tourismtoday.gr